14:05 12.10.2016

Стець вважає неприйнятним можливий переїзд ATR до Литви

2 хв читати
Стець вважає неприйнятним можливий переїзд ATR до Литви

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець вважає неприйнятним можливий переїзд кримськотатарського телеканалу ATR до Литви та має намір порушити питання щодо виконання рішення Кабінету Міністрів України про виділення каналу коштів на наступному засіданні уряду.

"Питання, яке зависло в повітрі, через повідомлення про те, що фінансування або ті кошти, які ми, як Кабінет Міністрів, мали б виділити телеканалу ATR, не виділені досі і є загроза, що через це телеканал буде вимушений виїхати працювати до однієї з Балтійських країн - Литви, - це є неприйнятним", - сказав міністр на брифінгу в середу в Києві.

За його словами, рішення Кабміну не змінилося, кошти для підтримки роботи каналу має бути виділено.

"Ми маємо дати кошти ATR, якщо у когось із моїх колег виникають питання про проблеми, пов'язані з юридичною термінологією, маються на увазі колеги, які є міністрами, то я хочу почути їхню публічну позицію: вони мають озвучити, наприклад, я маю на увазі, міністра фінансів пана Данилюка. Він має озвучити, де є можливі проблеми в рішеннях Кабміну, які, можливо, мають юридичні колізії", - заявив міністр інформаційної політики.

Він додав, що за наявності юридичних проблем у рішенні уряду про виділення коштів телеканалу має бути знайдено вихід із цієї ситуації і видано кошти ATR.

Ю.Стець зазначив, що має намір порушити це питання на наступному засіданні уряду, та попросив міністра юстиції Павла Петренка допомогти з розв’язанням можливих юридичних проблем у виконанні рішення про виділення коштів ATR.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА