15:45 19.10.2016

Державіаслужба України повідомила авіакомпанії про застереження щодо перевезення Samsung Galaxy Note 7

2 хв читати
Державіаслужба України повідомила авіакомпанії про застереження щодо перевезення Samsung Galaxy Note 7

Державна авіаційна служба України 19 жовтня повідомила українські авіакомпанії щодо застережень, пов'язаних з перевезенням смартфонів Samsung Galaxy Note 7 на борту літаків.

Як повідомила прес-служба Державіаслужби, причиною звернення стала заява компанії Samsung про призупинення продажів, поставок і програму заміни Samsung Galaxy Note 7, а також пов'язане з цим рішення Департаменту транспорту (DOT) і Федерального управління цивільної авіації (FAA) Сполучених Штатів Америки заборонити перевезення зазначених пристроїв в/з та по США.

З метою зменшення рівня ризиків Державіаслужба рекомендує пасажирам: не перевозити вказані пристрої в зареєстрованому багажі; тримати їх вимкненими протягом усього польоту і не заряджати на борту літаків; негайно повідомляти екіпаж салону, якщо вказаний пристрій пошкоджено, починає диміти, нагрівається або втрачено на борту.

Детальну інформацію про умови перевезення потенційно небезпечних предметів можна отримати у авіаперевізника, що виконує рейс.

Крім того, пошкоджені, відкликані або потенційно небезпечні літієві елементи живлення не дозволяється перевозити як вантаж на борту літаків.

Galaxy Note 7 вийшов на ринок в серпні цього року. Незабаром від покупців почали надходити скарги на браковані батареї, що займаються або вибухають під час зарядки, а іноді й без видимої причини.

Компанія Samsung повідомила спершу про призупинення продажів, а потім і про припинення виробництва цього телефону.

Крім того, Samsung створює в аеропортах світу мережу кіосків, де власники проблемних смартфонів зможуть їх обміняти. У компанії поки що не уточнюють, які телефони власники Note 7 отримають взамін.

Перші точки обміну вже працюють у південнокорейських аеропортах і в аеропорту Сан-Франциско. Незабаром кіоски з'являться в інших аеропортах США і в Австралії - насамперед, у найбільш завантажених.

Сьогодні стало відомо, що німецька Lufthansa Group заборонила пасажирам проносити на борт літаків всіх вхідних в групу авіаліній смартфони Samsung Galaxy Note 7.

Групі Lufthansa крім однойменного бренду належать Austrian Airlines, Swiss Airlines, Germanwings, Eurowings і частки в Brussels Airlines і турецькій SunExpress.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни Балтії вважають своєю спільною метою перемогу України у війні з РФ

Організацію Саміту миру вже опрацьовано - Зеленський

Зеленський про новий пакет військової підтримки США: Важливо, щоб уся зброя якнайшвидше показала себе на фронті

Ми розуміємо обсяг сил окупанта, бачимо його задум - Зеленський про спроби РФ прорвати оборону ЗС України на півночі Харківської області

Зеленський обговорив із Сирським оборону та зміцнення позицій на Харківщині

Новий пакет військової допомоги США включає боєприпаси, "Хаймарси", "Бредлі" і БТР

Єрмак: Успіхи боротьби на фронті та Глобального саміту миру дадуть результат для справедливого миру в Україні

Канада виділить понад $55 млн на зміцнення української ППО

Українська авіація завдала за добу ударів по 17 місцях скупчення окупантів

Окупанти за добу завдали шість ракетних і 67 авіаударів по Україні, обстріляли близько 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА