13:54 20.10.2016

"Дніпроавіа" скасовує рейси з Дніпра до Стамбула на зимову навігацію через відсутність дозволу від турецької авіавлади

2 хв читати
"Дніпроавіа" скасовує рейси з Дніпра до Стамбула на зимову навігацію через відсутність дозволу від турецької авіавлади

Авіакомпанія "Дніпроавіа" (Дніпро) скасовує рейси Дніпро-Стамбул на зимову навігацію (з 30 жовтня 2016 року до 25 березня 2017 року).

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в колл-центрі авіакомпанії, рейси скасовуються через відсутність дозволу на їх виконання з боку турецької авіавлади.

"Щойно буде отримано такий дозвіл, рейси відновлюватимуть", - зазначили в колл-центрі.

На веб-сайті авіаперевізника оприлюднено повідомлення, в якому він просить проводити перебронювання або повернення авіаквитків без застосування штрафних санкцій.

"Пасажири бажають переоформити квитки зі зміною маршруту через Київ (у відповідності з процедурою involuntary rerouting) пересаджуватися з використанням однієї ділянки "Дніпроавіа" плюс ділянка interline-партнера МАУ. За неможливості використовувати одну з ділянок "Дніпроавіа", допускається використання всіх ділянок interline - партнера МАУ", - наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося в серпні, Державна авіаційна служба України підготувала звернення до Антимонопольного комітету України з проханням провести антимонопольне розслідування щодо обмеження прав користувачів в аеропортах "Дніпропетровськ" та "Івано-Франківськ".

Як повідомила тоді прес-служба Державіаслужби, таке рішення прийнято після вивчення документів з обґрунтуванням введених обмежень щодо прийому повітряних суден, що надійшли від міжнародних аеропортів "Дніпропетровськ", "Запоріжжя" та "Івано-Франківськ".

Державіаслужба встановила, що міжнародний аеропорт "Дніпропетровськ" та філія "Міжнародний аеропорт "Івано-Франківськ" ТОВ "Скорзонера" (експлуатанти аеродромів) не забезпечують рівних умов експлуатації відповідних аеродромів для всіх авіакомпаній і штучно обмежують права користувачів.

Водночас аеропорт "Запоріжжя" усунув недоліки в процедурі обслуговування пасажирів на внутрішніх і міжнародних рейсах.

Раніше в ЗМІ повідомлялося, що авіакомпанія Turkish Airlines не може виконувати польоти до Івано-Франківська і Дніпропетровська через технічний стан злітно-посадкових смуг в аеропортах цих міст, що накладало певні обмеження на виконання польотів.

Аеропортом "Дніпропетровськ" управляє авіакомпанія "Дніпроавіа", співвласником якої є бізнесмен Ігор Коломойський, що є співвласником групи "Приват" і найбільшої авіакомпанії країни – "Міжнародні авіалінії України" (МАУ, Київ).

"Дніпроавіа" здійснює регулярні та чартерні авіарейси до країн Європи, Близького Сходу, СНД. Є одним з найбільших українських перевізників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Відсутність чиновника на роботі у зв'язку з військовою агресією РФ не є поважною причиною для прогулів - Верховний Суд

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ, які готували вбивство президента України, затримано двох полковників Управління держохорони

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення мера Очакова

Кабмін продовжив на місяць відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

Опитування: 83% українців вважають, що держава має втрутитися в діяльність УПЦ (МП), 82% не довіряють цій церкві

На Центральному залізничному вокзалі Києва відкрився інформаційний пункт рекрутингу до ЗСУ

У протоці Босфор сів на мілину суховантаж Alexis, що прямував з України до Єгипту

У Тисі виявили тіла трьох потопельників – Держприкордонслужба України

Російські війська за добу 11 разів обстріляли населені пункти Донеччини, евакуйовано 506 осіб

У Кривому Розі на території військкомату помер військовозобов'язаний

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА