10:45 14.11.2016

Хрещатик перекриють через масові заходи

1 хв читати
Хрещатик перекриють через масові заходи

Центральну вулицю Києва Хрещатик буде перекрито у вівторок, 15 листопада, у зв'язку з проведенням масових заходів у центрі столиці, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в Головному управлінні Національної поліції в Києві.

"На вівторок заплановано низку масових заходів, у яких, як очікується, візьме участь значна кількість людей", – зазначили в главку, не уточнивши при цьому конкретну кількість заявок на акції та очікувану кількість їх учасників.

Крім того, у столичній поліції повідомили про те, що буде посилено "заходи безпеки у Києві у зв'язку з підвищеною терористичною загрозою".

Раніше начальник Головного управління Нацполіції в Києві Андрій Крищенко повідомив телеканалу "112. Україна", що в Києві "доволі великий рівень терористичної загрози, прогнозується значне скупчення людей".

Як повідомили раніше в Службі безпеки України, перший етап реалізації розробленого Росією плану дестабілізації ситуації в Україні з метою оголошення дострокових парламентських виборів заплановано на 15 листопада із всеукраїнської акції протесту банківських вкладників, а 17 листопада акції повинні були трансформуватися в протест проти підвищення житлово-комунальних тарифів, який, за планами РФ, мав перерости у блокування урядових структур.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА