13:47 15.11.2016

До Києва на Євробачення-2017 можуть приїхати до 20 тис. осіб, за рік очікується близько 1,3 млн туристів

1 хв читати
До Києва на Євробачення-2017 можуть приїхати до 20 тис. осіб, за рік очікується близько 1,3 млн туристів

Київська влада очікує приїзду в столицю на час проведення пісенного конкурсу Євробачення-2017 близько 20 тис. осіб, а протягом року - близько 1,3 млн туристів.

"Ми очікуємо в наступному році близько 1,3 млн туристів", - сказав заступник голови Київської міської державної адміністрації Олексій Резніков на брифінгу у вівторок в Києві.

При цьому він уточнив, що за два тижні проведення конкурсу Євробачення-2017 київська влада очікує приїзду близько 20 тис. осіб.

Він поінформував, що робота з підготовки до проведення цього заходу триває, цього тижня планується виїзд керівництва міста на основні локації, а наприкінці тижня заплановано засідання міського організаційного комітету з підготовки до Євробачення.

О.Резніков також поінформував, що вже визначено Міжнародний виставковий центр (МВЦ) біля станції метро "Лівобережна" як арену цього заходу. Там само буде розміщено прес-центр, який зможе вмістити близько 1,5 тис. журналістів.

"Ніяких подій і офіційних заходів Євробачення-2017 на території Софійської площі не буде", - підкреслив він.

За словами заступника голови КМДА, розглядається можливість створення євромістечка на вул. Хрещатик на ділянці від вул. Б. Хмельницького до вул. Городецького.

Урочисте відкриття Євробачення-2017, за словами О. Рєзнікова, може відбутися біля Маріїнського палацу в центрі Києва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА