13:58 25.11.2016

Суд у Києві погоджує з ростовським судом перенесення засідання з допитом Януковича у "справі Майдану"

1 хв читати
Суд у Києві погоджує з ростовським судом перенесення засідання з допитом Януковича у "справі Майдану"

Святошинський районний суд Києва одразу після відкриття засідання у справі про звинувачення екс 5-співробітників спецпідрозділу "Беркут" МВС України у вбивствах активістів Майдану, на якому був запланований допит екс-президента України Віктора Януковича в режимі відеоконференції змушений був оголосити перерву для обговорення можливості його перенесення на іншу дату.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", одразу після відкриття судового засідання і встановлення скайп-зв'язку з судом у Ростові-на-Дону з ініціативою відкласти засідання для доставки в зал суду або організації зв'язку з екс-"беркутівцями" виступив захист В. Януковича.

"Повідомляємо Ростовський обласний суд про те, що у зв'язку з неявкою на це судове засідання обвинувачених, ми не можемо продовжувати судове засідання, заслухавши думку учасників процесу, порущено питання перед учасниками процесу і перед судом про можливість відкласти це судове засідання на інший час, щоб надати можливість доставити обвинувачених на судове засідання...", - заявив головуючий суддя Святошинського районного суду м. Києва.

Після нетривалого виступу сторін, під час якого було запропоновано перенести засідання або на 13.00 28 листопада (по Києву – ІФ), або на 2 грудня, головуючий у Києві суддя оголосив 20-хвилинну перерву для узгодження.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА