11:49 28.11.2016

Поліція Києва знову працює в штатному режимі після посиленої служби з огляду на акції

2 хв читати
Поліція Києва знову працює в штатному режимі після посиленої служби з огляду на акції

Поліція Києва з понеділка, 28 листопада, повернулася до штатного режиму роботи, у разі потреби рішення про посилений режим несення служби може бути прийнято знову.

"Посилений режим несення служби був до 27 листопада. Із сьогоднішнього дня поліція Києва працює у штатному режимі", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі ГУ Нацполіції в Києві.

За інформацією прес-служби, в понеділок до забезпечення правопорядку в центрі столиці, зокрема, на акції біля Нацбанку України, залучено близько 300 працівників поліції.

Водночас у главку наголосили, що якщо буде подано заявки на проведення масових акцій і виникне необхідність у посиленні режиму роботи поліції, то відповідне рішення буде прийнято.

Як повідомлялося, в Службі безпеки України заявляли про можливість реалізації розробленого Росією плану дестабілізації ситуації в Україні з метою оголошення дострокових парламентських виборів. Реалізація цього плану могла розпочатися з 15 листопада всеукраїнською акції протесту банківських вкладників, а 17 листопада акції мали трансформуватися в протест проти підвищення житлово-комунальних тарифів, який, за планами РФ, мав перерости у блокування урядових структур.

Із 15 листопада в центрі столиці відбувалася низка масових акцій, поліція Києва працювала в посиленому режимі несення служби, до забезпечення правопорядку було залучено близько 5 тисяч працівників поліції з огляду на підвищений ризик терористичної загрози. Серйозних інцидентів під час проведення масових акцій протесту, а також заходів, приурочених до річниці Революції гідності, зафіксовано не було.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Стратегічною метою РФ є відновлення слави Радянського Союзу на міжнародній арені - Кулеба

В Одесі троє постраждалих від ракетного удару, з них двоє дітей, усі поранення легкі - обладміністрація

ВАКС заочно заарештував співорганізатора заволодіння 11 млн грн коштів "Укрзалізниці"

"Укренерго" застосувало графіки аварійних відключень до вечора в Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях

Баварія передала київським патрульним 11 спеціально обладнаних мотоциклів BMW

Дві ракети, запущені РФ по Одесі, збито, травмовано дитину - ОВА

Зеленський про обстріл РФ двох ГЕС: Під загрозою не лише Україна, а й Молдова

Річковий порт і мультимодальний термінал можуть з'явитися на березі Тиси

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА