12:09 28.11.2016

Державіаслужба 30 листопада розгляне питання видачі призначень на маршрути вітчизняним авіаперевізникам

2 хв читати
Державіаслужба 30 листопада розгляне питання видачі призначень на маршрути вітчизняним авіаперевізникам

Комісія Державної авіаційної служби (Державіаслужба) України з розгляду питань про права на експлуатацію повітряних ліній 30 листопада 2016 року розгляне низку питань щодо видачі призначень українським авіакомпаніям.

Згідно з порядком денним засідання комісії, текст якої оприлюднено на веб-сайті Державіаслужби, вона розгляне заявки авіакомпанії "Ейр Таурус" на пролонгацію терміну дії права на експлуатацію повітряних ліній для перевезень в інших країнах до 31 грудня 2017 року.

Провідний український авіаперевізник - "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) має намір отримати права на регулярні міжнародні польоти з Києва до Кіттіли, з Харкова до Бергамо, з Львова до Неаполя, Малаги та Лісабона й з Одеси до Кутаїсі, також компанія просить розширити їй частоти на маршрутах із Києва до Амстердама та Паланги.

Авіакомпанія "Дніпроавіа" має намір отримати право на міжнародні регулярні польоти з Одеси до Єревана, з Києва до Братислави та Любляни й зі Львова до Відня, а також на польоти на внутрішніх маршрутах із Києва до Харкова та Львова.

Крім того, авіакомпанія Yanair просить надати їй право на міжнародну "регулярку" зі Львова до Тель-Авіва, Тбілісі та Батумі і із Запоріжжя, Чернівців та Кривого Рогу до Тель-Авіва, а також на внутрішні польоти з Києва до Львова, Запоріжжя, Харкова, Кривого Рогу та Чернівців.

Авіакомпанія "Браво" має намір отримати право на міжнародні регулярні польоти з Києва до Софії та з Харкова й Одеси до Кіттіли, а також на чартери до Хургади та Шарм-ель-Шейха з Херсона і Чернівців, а також із Києва та Харкова до Марибора.

Окрім того, ТОВ "Авіаційно-транспортне Агентство "КРУНК" і ТОВ "Авіакомпанія "Аеровіз" мають намір отримати право на експлуатацію повітряних ліній для виконання авіаперевезень у багатьох інших державах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Будинок для ВПО відкрито в одному із сіл Великогаївської громади Тернопільщини

Росіяни обстріляли Запорізьку область, є загиблий - ОВА

Прем'єр Хорватії візьме участь у Саміті миру - Зеленський

Голова УІНП: Меморіалізація російсько-української війни буде складною

Кількість загиблих у Черкаській Лозовій зросла до семи - прокуратура

Понад 400 тис. українців оновили свої дані в застосунку "Резерв+" - Міноборони

Голова УІНП: 24 лютого поки що має залишатися неофіційною датою, що підсвічується державою як День люті

У Кропивницькому районі пролунали вибухи, постраждалих і руйнувань немає - ОВА

Голова УІНП про народні меморіали на майдані Незалежності та біля стіни Свято-Михайлівського монастиря: Потрібно запропонувати якісну альтернативу

Голова УІНП сподівається, що київська влада або якийсь меценат усе-таки створять Музей монументальної пропаганди

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА