15:44 30.11.2016

Комісія Державіаслужби рекомендувала видати низку призначень на маршрути авіаперевізникам

2 хв читати
Комісія Державіаслужби рекомендувала видати низку призначень на маршрути авіаперевізникам

Комісія Державної авіаційної служби України (Державіаслужба) з розгляду питань про права на експлуатацію повітряних ліній 30 листопада 2016 року вирішила рекомендувати голові відомства видати низку призначень українським авіакомпаніям.

Як повідомила прес-служба Державіаслужби, рекомендовано продовжити термін дії прав на експлуатацію повітряних ліній для перевезень в інших країнах авіакомпанії "Ейр Таурус" до 31 грудня 2017 року.

Провідному українському авіаперевізнику – "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) - рекомендовано видати права на регулярні міжнародні польоти з Києва до Кіттіля, з Харкова до Бергамо, з Львова до Неаполя, Малагу і Лісабона, з Одеси в Кутаїсі, а також розширити частоти на маршрутах з Києва до Амстердама і Паланги.

Авіакомпанії "Дніпроавіа" рекомендовано видати право на міжнародні регулярні польоти з Одеси до Єревана, з Києва до Братислави і Любляни, зі Львова до Відня, а також на польоти на внутрішніх маршрутах з Києва до Харкова та Львова.

Авіакомпанія Yanair просила дати їй право на міжнародну "регулярку" зі Львова до Тель-Авіва, Тбілісі і Батумі, Запоріжжя, Чернівців, Кривого Рогу, а також на внутрішні польоти з Києва до Львова, Запоріжжя, Харкова, Кривого Рогу та Чернівців.

Як повідомляє Державіаслужба, на маршрутах зі Львова, Запоріжжя, Чернівців, Кривого Рогу до Тель-Авіва існує обмеження в частоті - по сім рейсів на тиждень. Зараз всі сім частот маршруту Запоріжжя - Тель-Авів зайняті іншим перевізником, тому комісія рекомендувала відмовити у видачі прав на зазначений напрямок. За іншими напрямами в Ізраїль комісія прийняла позитивне рішення. При цьому голова комісії Сергій Коршук висловив готовність знову звернутися до авіаційної влади Ізраїлю з ініціативою збільшити кількість частот між країнами.

"На перевезення в Грузію обмежень немає, комісія прийняла позитивне рішення. Також позитивно вирішено питання заявок на внутрішньоукраїнські рейси авіакомпанії", - зазначає Державіаслужба.

Авіакомпанії "Браво" рекомендовано видати право на міжнародні регулярні польоти їз Києва до Софії, з Харкова та Одеси до Кіттіля, а також на чартери в Хургаду і Шарм-ель-Шейх з Херсона та Чернівців, Києва і Харкова до Марібора.

Також ТОВ "Авіаційно-Транспортне Агентство "КРУНК" та ТОВ "Авіакомпанія "Аеровіз" рекомендовано надати право на експлуатацію повітряних ліній для виконання авіаперевезень до безлічі інших держав.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Прем'єр Хорватії візьме участь у Саміті миру - Зеленський

Голова УІНП: Меморіалізація російсько-української війни буде складною

Кількість загиблих у Черкаській Лозовій зросла до семи - прокуратура

Понад 400 тис. українців оновили свої дані в застосунку "Резерв+" - Міноборони

Голова УІНП: 24 лютого поки що має залишатися неофіційною датою, що підсвічується державою як День люті

У Кропивницькому районі пролунали вибухи, постраждалих і руйнувань немає - ОВА

Голова УІНП про народні меморіали на майдані Незалежності та біля стіни Свято-Михайлівського монастиря: Потрібно запропонувати якісну альтернативу

Голова УІНП сподівається, що київська влада або якийсь меценат усе-таки створять Музей монументальної пропаганди

Голова УІНП вважає за необхідне обмежити запровадження нових пам'ятних дат до закінчення російсько-української війни

Найближчі дні в Україні будуть теплими, в деяких областях пройдуть невеликі дощі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА