14:39 01.12.2016

НАЗК оприлюднило брехливе оголошення – С. Лещенко

2 хв читати
НАЗК оприлюднило брехливе оголошення – С. Лещенко

Народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Лещенко заявив, що ніяких знижок на придбання квартири в Києві не отримував, і назвав неправдивим оголошення Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) про виявленні в його діях ознаки адміністративного правопорушення.

"Сьогодні вранці я прокинувся людиною, якій подарували 1,8 млн грн. Відчуваю себе дуже щасливим, тільки от не можу пригадати, де ці гроші лежать. Тому що вони існують лише в уяві співробітників НАЗК", - написав С. Лещенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у четвер.

Він розповів, що в середу, 29 листопада, вранці на адресу Верховної Ради прийшло запрошення від НАЗК із проханням з'явитися до Агентства для надання пояснень. "У мене були інші плани на день, але прибув до 17:30 з документами. Однак замість "пояснень" мене вже чекала налаштована відеокамера, і співробітник НАЗК повідомив, що ознайомлюватиме мене з протоколом про адміністративне правопорушення. На що я відповів, що наполягаю на присутності свого адвоката", - повідомив С. Лещенко.

За словами нардепа, він поінформував співробітників НАЗК, що щойно він зв'яжеться з адвокатом – повідомить їм про час і дату ознайомлення з протоколом про адмінправопорушення. "Але вже сьогодні о 9 ранку НАЗК, не очікуючи дзвінка від мене, оприлюднив брехливе оголошення", - наголосив він.

С. Лещенко наполягає, що ніяких знижок на придбання житла не отримував. "Є оголошення агентств нерухомості з меншою ціною квартири. Є інші покупці, які купили дешевше. Є свідки моїх переговорів", - написав нардеп, зазначивши, що у четвер о 15:30 дасть прес-конференцію.

"Я не проти, щоб перевірку почали з мене, але хотів би, щоб також перевірили схеми Кононенка (народного депутата з фракції БПП Ігоря Кононенка - ІФ), вплив на прокуратуру і суди Грановського (народного депутата з БПП Олександра Грановського - ІФ), квартири Луценка (генерального прокурора України Юрія Луценка - ІФ), декларацію Матіоса (головного військового прокурора України – заступника генерального прокурора Анатолія Матіоса - ІФ) тощо. Але ви знаєте краще за мене - їм нічого не буде. А я буду боротися", - написав С. Лещенко.

Як повідомлялося, вранці 1 грудня НАЗК повідомило, що завершило перевірку факту придбання квартири в Києві народним депутатом України С. Лещенком, і в його діях виявлені ознаки адміністративного правопорушення. Тому НАЗК запрошує народного депутата та його захисника прибути 1 грудня 2016 року до агентства для завершення процедури ознайомлення з протоколом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На США обрушився торнадо, внаслідок якого загинуло щонайменше 18 осіб

Макрон застеріг світ від послаблення підтримки України

Війська РФ від початку року скинули на територію України майже 10 тис. керованих авіабомб

За минулий день армія РФ 28 разів обстріляла прикордонні громади Сумської області

Жителі Запорізької області дедалі частіше стають жертвами шахраїв, які обіцяють "надати грошову допомогу"

Зеленський привітав Науседу з переобранням на посаду президента Литви

У Литві чинного главу держави Науседу було переобрано на другий президентський термін

Генштаб: Від початку доби відбулося 95 бойових зіткнень, більше половини - на Куп'янському та Покровському напрямках

Війська РФ завдали ракетного удару по Міжнародному аеропорту "Запоріжжя"

За добу окупанти випустили по Україні 14 ракет і близько 70-ти керованих авіабомб - Генштаб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА