14:55 02.12.2016

Crown Agents підписало угоду з МОЗ України про закупівлі за 10 програмами, планує підписання ще за однією

2 хв читати
Crown Agents підписало угоду з МОЗ України про закупівлі за 10 програмами, планує підписання ще за однією

Британське закупівельне агентство Crown Agents підписало угоду з Міністерством охорони здоров'я України про закупівлі за десятьма програмами за кошти державного бюджету 2016 року.

Як повідомляється в прес-релізі Crown Agents, загалом агентство закупить для МОЗ ліки і медичні вироби на загальну суму 932,22 млн грн.

Нині Crown Agents підписало угоди про закупівлі для лікування хворих із серцево-судинними і цереброваскулярними захворюваннями (357, 222 млн грн), закупівлі ендопротезів і наборів інструментів для проведення імплантації (44,886 млн грн).

Крім того, за програмою "Репродуктивне здоров'я" буде закуплено контрацептиви для жінок із важкими захворюваннями (1,238 млн грн), препарати для надання невідкладної медичної допомоги у разі кровотечі (16,625 млн грн), лікарські засоби для лікування неонатального респіраторного дистрес-синдрому (51,116 млн грн).

Також Crown Agents закупить лікарські засоби і витратні матеріали для дитячого діалізу (35,591 млн грн), ліки і медвироби для розвитку донорства крові та її компонентів (160,915 млн грн), витратні матеріали для перитонеального діалізу (143,795 млн грн), витратні матеріали для визначення рівня глюкози в крові, глікозильованого гемоглобіну (19,740 млн грн), а також тест-системи для діагностики ВІЛ-інфекції та визначення резистентності ВІЛ до противірусних препаратів (101,092 млн грн).

Першу угоду про закупівлі Crown Agents за двома державними програмами за кошти держбюджету 2016 року було підписано 27 жовтня, 1 грудня було підписано розширену угоду про закупівлю за ще двома програмами. В середині грудня планується підписання розширення угоди за ще однією додатковою програмою.

"Crown Agents вже розпочало активну роботу над завданням і сподівається застосувати весь досвід, накопичений раніше в Україні у рамках проекту закупівель для онкологічних програм", - повідомляється в прес-релізі.

У 2015 МОЗ передало трьом міжнародним організаціям - Дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ), ПРООН і британському закупівельному агентству Crown Agents - закупівлі ліків за 12 державними програмами за кошти держбюджеті.

У 2018 році МОЗ планує передати закупівлі ліків за п'ятьма державними програмами національній закупівельній структурі, яка буде створена і розпочне роботу з 2019 року.

Еще по теме

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Лише 3% випущених РФ із початку року по Україні ракет, безпілотників і керованих бомб уразили військові цілі - Умєров

Окупанти завдали авіаудару по Миколаївці Донецької області, загинула місцева жителька - МВС

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА