17:14 04.12.2016

Невідомі обстріляли з гранатомета будинок нардепа від "Народного фронту" Котвицького на Харківщині

1 хв читати
Невідомі обстріляли з гранатомета будинок нардепа від "Народного фронту" Котвицького на Харківщині

У ніч на неділю невідомі з гранатомета обстріляли будинок народного депутата Ігоря Котвицького ("Народний фронт") в сел. Високе (Харківська обл.).

"Ми розцінюємо цей злочин, як замах на життя і здоров'я депутата Верховної Ради, а також як тиск і спробу залякати не тільки особисто Котвіцького, але і всіх членів нашої команди",- йдеться в заяві Харківського "Народного фронту", текстом якого має агентство "Інтерфакс-Україна".

Автори документа також вимагають розкрити злочин у найкоротші терміни, і надати І.Котвицькому держохорону.

"Сподіваємося, що правоохоронні органи докладуть максимум зусиль, щоб цей злочин було розкрито найближчим часом, а винні понесли покарання за всією суворістю закону. Крім того, звертаємо увагу президента України на цей випадок і вимагаємо від Генеральної прокуратури якомога швидше розкрити цей злочин і надати державну охорону Ігорю Котвицькому як народному депутату України",- йдеться в заяві.

За інформацією відділу комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області, повідомлення про подію надійшло в Харківський відділ поліції о 2.00 неділі. Постраждалих унаслідок події немає. Інформацію про нього внесено до Журналу єдиного обліку правопорушень.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА