17:40 05.12.2016

Невідомі спалили позашляховик депутата Одеської міськради

2 хв читати
Невідомі спалили позашляховик депутата Одеської міськради

Невідомі особи спалили автомобіль Land Rover "Range Rover Sport" депутата Одеської міської ради від партії "Опозиційного блоку" Богдана Гиганова.

"У неділю близько 4-ї години ранку на стоянці згоріла моя машина. Зі слів експертів, це підпал. Не здивований", - повідомив депутат на своїй сторінці в Facebook в понеділок.

Він додав, що пов'язує подію зі своєю активною позицією і політичними поглядами. "Доки при владі люди, які такими відверто бандитськими методами усмиряють "незгодних", нічого доброго ні в місті, ні в країні не буде", - додав депутат.

Як повідомлялося, увечері 11 листопада невідомі кинули коктейль Молотова в машину лідера одеського автомайдану Євгена Резвушкіна. Від вогню вигоріла передня частина автомобіля. При цьому на сторінці одеського автомайдану у Facebook повідомлялося, що за фактом інциденту поліція затримала і доправила до райвідділу двох підозрюваних. Сам Є. Резвушкін у коментарі сайта "Думська" зазначив, що підозрює в організації події або "сепаратистів", або представників Опозиційного блоку.

Наприкінці жовтня в один день невідомі напали на депутата Ананьївської районної ради Миколи Балана прямо під час сесії райради і на депутата Одеської міськради Олексія Єремицю. Народний депутат від "Опозиційного блоку" Микола Скорик заявив, що обидва напади на його однопартійців організував Є. Резвушкін. "Резвушкіним керує заступник міського голови Одеси Андрій Котляр", - повідомив тоді нардеп на своїй сторінці у Facebook.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА