10:37 12.12.2016

Порошенко привітав військовослужбовців з Днем Сухопутних військ України

1 хв читати
Порошенко привітав військовослужбовців з Днем Сухопутних військ України

Президент України Петро Порошенко привітав українських військових з Днем Сухопутних військ України.

"Це свято мужніх і сильних людей в погонах, представників механізованих і танкових військ, ракетних військ і артилерії, армійської авіації, частин і підрозділів розвідки, протиповітряної оборони, інших спеціальних військ, частин і установ логістичного забезпечення, які об'єднані в непоборний моноліт і по праву вважаються основною ударною силою Збройних сил України ", - йдеться в привітанні П.Порошенко, поширеного прес-службою глави Української держави в понеділок.

Він зазначив, що Сухопутні війська продовжують нарощувати бойову міць і силу, зокрема завдяки послідовному надходженню сучасного озброєння і техніки, впровадження нових, апробованих в бойових діях елементів підготовки всіх категорій особового складу.

"Патріотизм, професіоналізм, стійкість, надійність і готовність до виконання найскладніших завдань на полі бою стали нормою службової діяльності військовослужбовців цього славного виду Збройних сил України. Саме ці риси воїни Сухопутних військ щодня демонструють в протистоянні з російським агресором", - підкреслив президент.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА