16:46 18.12.2016

Гройсман скасував візит до Бельгії 19 грудня, делегацію очолить Кубів

1 хв читати
Гройсман скасував візит до Бельгії 19 грудня, делегацію очолить Кубів

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман скасував запланований на понеділок, 19 грудня, робочий візит до Королівства Бельгія і замість нього українську делегацію очолить перший віце-прем'єр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

"Прем'єр скасував візит до Брюсселя 19 грудня. Делегацію очолить Кубів", - зазначила прес-секретар першого віце-прем'єра Оксана Сікора в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" в неділю вдень.

За інформацією агентства, Кабінет Міністрів України з великою ймовірністю в неділю-понеділок ухвалить рішення щодо "ПриватБанку".

Як повідомлялося, 16 грудня на офіційному сайті Кабінету Міністрів України з'явилося повідомлення про те, що В.Гройсман здійснить робочий візит до Бельгії в понеділок, 19 грудня 2016 року.

Програма візиту передбачає участь глави українського уряду у Третьому засіданні Ради асоціації Україна-ЄС, окремі зустрічі з головою Європейської ради Дональдом Туском та іншими керівниками інституцій ЄС. За підсумками проведення засідання Ради асоціації Україна-ЄС передбачено підписання низки двосторонніх документів.

Крім того, в рамках візиту в Брюссель передбачається участь В.Гройсмана у Конференції високого рівня, присвячена реформуванню енергетичного сектора України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА