15:25 19.12.2016

Порошенко повідомив звільненого з полону бойовиків "кіборгу" Колодію, що його чекають у ЗСУ

1 хв читати
Порошенко повідомив звільненого з полону бойовиків "кіборгу" Колодію, що його чекають у ЗСУ

Президент України Петро Порошенко зустрівся з звільненим з полону бойовиків "кіборгом", десантником 80 аеромобільної бригади Тарасом Колодієм та його мамою Галиною Мирославівною.

Як повію за те, що вів поводився як справжній герой і не зрадив країну. "Хочу подякувати, що за ці довгі майже два роки ти показав, хто такий справжній український воїн", - сказав президент і наголосив: "Ми дякуємо тобі за мужність, твердість, українськість і патріотизм. Тарас, ласкаво просимо додому".

П. Порошенко зазначив, що дуже багато хто чекав і працювали над звільненням Т. Колодія, і зараз представники влади, волонтери, представники церков продовжують робити все можливе задля визволення інших полонених.

Президент також повідомив, що доручив забезпечити необхідне медичне обстеження звільненого кіборга в лікарні Державного управління справами. "Цікава твоя думка, що ти збираєшся робити в майбутньому. Говорив з міністром оборони і начальником Генерального штабу - тебе дуже чекають, ти дійсно людина, яка стала легендою", - додав П. Порошенко.

У свою чергу Т. Колодій подякував за звільнення: "Хочу подякувати всім, хто допомагав звільнити з полону, співробітників СБУ, вас, пане президент, маму і всіх волонтерів, хто брав у цьому участь".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА