10:15 27.12.2016

"1+1 Медіа" закриває проект Ukraine Today

2 хв читати
"1+1 Медіа" закриває проект Ukraine Today

З 1 січня 2017 р. медіагрупа "1+1 Медіа" закриває проект Ukraine Today, йдеться в оприлюдненому на сайті Групи повідомленні.

"Ми вдячні всій команді, і особисто Тетяні Пушновій, за виконану роботу і величезний внесок, який вони зробили не лише в канал, але і на підтримку інформаційної безпеки всієї країни. Проект мав бути голосом країни для міжнародного співтовариства. По суті, в 2014 році це була єдина можливість для нас бути почутими. Але зараз держава взяла на себе цю функцію, і ми вважаємо, що нашу місію завершено. Враховуючи економічну ситуацію в країні, підтримувати проект, що має виключно соціальний характер, а держава натомість, демонструє нульову зацікавленість в його існування, для нас неможливо", - йдеться в коментарі гендиректора "1+1 Медіа" Олександр аТкаченка.

В оприлюдненій інформації наголошується, що Група виконає всі свої зобов'язання перед співробітниками "Ukraine Today" в повному обсязі у відповідності з політикою компанії і норм КЗПП.

Як повідомлялося, медіагрупа "1+1 Медіа" з 11 серпня 2014р запустила в тестовому режимі мовлення міжнародного новинного телеканалу Ukraine Today. Канал отримав ліцензію на супутникове мовлення в серпні 2014 року.

Водночас, 29 березня 2016 р. у прес-релізі медіагрупи "1+1 Медіа" повідомлялося, що з 1 квітня 2016г "Ukraine Todау" має намір припинити телевізійне мовлення і зосередитися на діяльності в інтернеті. "За період роботи над проектом ми дуже добре зрозуміли свою цільову аудиторію, її смаки та джерела отримання інформації. Для нас очевидно, що робота в інтернеті є пріоритетною і більш ефективною. Саме там ми продовжимо роботу над навними проектами і реалізовуватимемо нові", - наголошується в повідомленні з посиланням на гендиректора телеканалу Ukraine Todау Тетяну Пушнову.

Холдинг "1+1 Медіа" контролює телеканали "1+1", "2+2", ТЕТ, "ПлюсПлюс" і "Уніан-ТБ", а також інформагентство "УНІАН", інтернет-проекти "Главред" і "Телекритика".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РФ вночі атакувала "шахедами" Дніпропетровську область, пошкоджено багатоповерхівку, виникли пожежі

Ворожі БПЛА вночі було збито в Харківській, Херсонській та Дніпропетровській областях

Сили оборони за добу завдали авіаударів по семи районах розташування противника, засобами ППО знищено одну ракету Х-59/69

На фронті за добу відбулося 95 бойових зіткнень

Війська РФ за добу завдали п’яти ракетних і 69 авіаударів, вночі знищено 23 із 24 ударних дронів, які атакували Україну

У Фінляндії перешкоди GPS посилилися, коли почалися атаки українських БПЛА на енергетичну інфраструктуру РФ

5 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Держустанови та політичні партії Польщі зазнали нападу російських хакерів - ЗМІ

Переговори між Ізраїлем і ХАМАС у Каїрі займуть ще кілька днів - ЗМІ

Amnesty International засудила Росію за використання касетних боєприпасів проти мирного населення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА