12:43 14.01.2017

Через негоду в Закарпатській та Івано-Франківській областях введено обмеження на рух вантажівок

2 хв читати
Через негоду в Закарпатській та Івано-Франківській областях введено обмеження на рух вантажівок

На території Закарпатської та Івано-Франківської областей через негоду введено обмеження на рух великовагового транспорту на автодорогах державного значення, повідомляє управління безпеки дорожнього руху Національної поліції України.

У повідомленні прес-служби Нацполіції в суботу вранці також зазначається, що на території Івано-Франківської області для вантажівок обмежено рух при в'їзді в Закарпаття з боку Яблунецького (автодорога Н-09 Мукачево-Львів) та Вишевського (автодорога Р-21 Долина-Хуст) перевалів.

У свою чергу, як повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій, близько 9:30 14 січня поблизу села Ділове Рахівського району зійшли три снігові лавини (об’єм 100 куб. м) на автодорогу державного значення Н-09 Мукачеве – Івано-Франківськ – Рогатин – Львів.

"Над ліквідацією наслідків працює особовий склад і техніка від районної дорожньо-експлуатаційної дільниці. Рух транспорту здійснюється по одній смузі автодороги. В результаті події ніхто не постраждав", - йдеться в повідомленні ДСНС.

За інформацією ДСНС, станом на 09:30 суботи на дорогах державного, регіонального значення заторів не зафіксовано. Звернень громадян, які зазнали обморожень у заторах, не зафіксовано.

Як повідомляє Укргідрометцентр, на території західних областей, а саме у Закарпатській області 14 січня спостерігається сніг, мокрий сніг, місцями сильний, в Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській областях - місцями невеликий сніг і мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с, температура від 2° морозу до 1° тепла, в Карпатах до 6° морозу. За даними Укргідрометцентру, 14-15 січня у горах Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей очікується значний (III) рівень лавинної небезпеки. В гірських районах Закарпатської області існує загроза сходження снігу на дороги.

Як повідомлялося, напередодні в Закарпатській області "сталося сходження 3 снігових лавин у Рахівському районі на автодорогу державного значення Н-09 "Мукачеве - Івано-Франківськ - Рогатин – Львів", дві з яких зійшли поблизу с. Ділове. Так, о 20:00 13 січня зафіксовано сходження першої снігової лавини, об'ємом близько 90 куб. м і о 21.30 зафіксовано сходження другої снігової лавини, об'ємом близько 70 м куб.

Третя лавина об'ємом близько 90 куб. м зійшла поблизу с. Костилівки о 6.20 14 січня на автодорогу державного значення Н-09 Мукачеве – Івано-Франківськ – Рогатин – Львів, км 164+900 (біля с. Костилівка Рахівського р-ну).

Було перекрито одну смугу автодороги, рух здійснювався по іншій смузі, в реверсному режимі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна провела ще один раунд переговорів із Португалією про безпекову угоду

Окупанти обстріляли Нікопольський район понад 15 разів за день, пошкоджено 12 будинків, без жертв - обладміністрація

Нам важлива позиція Угорщини в питаннях миру та регіональної безпеки - Зеленський за підсумками розмови з Орбаном

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Питання про звільнення Сольського з'явиться в порядку денному сесії після рішення фракції "Слуга народу" - Стефанчук

Посли ЄС дійшли згоди про використання доходів від знерухомлених росактивів на оборону і відновлення України

Кількість постраждалих у Харкові зросла до семи - прокуратура

Прем'єр Нідерландів Рютте підтвердив участь у Саміті миру - Зеленський

УЗ відновила залізничні колії в Херсоні, пошкоджені внаслідок ранкової атаки РФ

Російські окупанти штурмували острів Нестрига за допомогою гідроцикла - Плетенчук

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА