13:14 25.01.2017

Один український військовий поранений у зоні АТО за добу

2 хв читати
Один український військовий поранений у зоні АТО за добу

Один український військовослужбовець поранений у зоні проведення антитерористичної операції на сході країни за минулу добу, повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу жоден український військовослужбовець не загинув, один поранений у Красногорівці", - сказав він на брифінгу в Києві в середу.

О.Мотузяник поінформував, що на луганському напрямку бойові дії точилися в Попаснянському районі. Противник активно застосовував важке озброєння - гармати і міномети, випустивши по позиціях сил АТО 30 мін і кілька артилерійських снарядів.

Загалом за минулу добу на луганському напрямку відбулося 11 ворожих обстрілів, зокрема чотири – із важкого озброєння.

На донецькому напрямку найбільш складна обстановка зберігається в авдіївській промзоні. З перервами, близько чотирьох годин, бойовики вели масований вогонь по позиціях сил АТО.

Також мінометний обстріл із боку противника відбувся в Невельському. Противник вів вогонь прямо з Донецька (с. Шахти ім. Абакумова). По одному ворожому обстрілу відбулося в Луганському, Зайцевому, Новгородському, Кам'янці.

Загалом за минулу добу на донецькому напрямку відбулося вісім ворожих обстрілів, зокрема три - з важкого озброєння. По позиціях сил АТО було випущено 40 мін.

На маріупольському напрямку важке озброєння вчора не застосовувалося. Майже 80% ворожих обстрілів припадає на ділянку фронту Павлопіль-Широкине. Також противник порушував режим тиші в Красногорівці, Мар’їнці, Новотроїцькому, Новогригорівці. Загалом на маріупольському напрямку відбулося 36 ворожих обстрілів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА