10:12 09.02.2017

Глава ДФС відкидає звинувачення глави Мінфіну щодо поїздки на інавгурацію президента США

1 хв читати
Глава ДФС відкидає звинувачення глави Мінфіну щодо поїздки на інавгурацію президента США

Звинувачення міністра фінансів Олександра Данилюка на адресу глави Державної фіскальної служби (ДФС) Романа Насірова в допущених порушеннях під час поїздки до США на інавгурацію президента є безпідставними і ненормальними, заявив Р.Насіров.

"(Заплатити за відвідування інавгурації) $250 тис. - це нереальна ситуація, це спроба привернути увагу суспільства", - сказав глава ДФС у спілкуванні з членами Європейської бізнес асоціації в середу.

Після закінчення зустрічі він уточнив, що відвідував інавгурацію на запрошення друзів, в цей час був у відпустці, офіційно погодженій із Кабінетом Міністрів, і готовий відповісти на запити відповідних органів, якщо вони надійдуть.

Під час зустрічі Р.Насіров зазначив, що відмовився від заробітної плати в ДФС і живе за рахунок раніше накопичених заощаджень і доходів від інвестицій.

Як повідомлялося, глава Мінфіну О.Данилюк на початку цього тижня повідомив про намір звернутися до Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) і Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) з проханням проаналізувати останні дії Р.Насірова, зокрема поїздку до США на інавгурацію президента.

За словами міністра, глава ДФС не погодив своєї відпустки з Мінфіном і прем'єр-міністром, що є грубим порушенням. При цьому О.Данилюк також зазначив, що відвідування інавгурації президента коштує близько $250 тис.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА