11:45 14.02.2017

Порошенко посмертно нагородив орденом Богдана Хмельницького І ступеня генерал-полковника Воробйова

1 хв читати
Порошенко посмертно нагородив орденом Богдана Хмельницького І ступеня генерал-полковника Воробйова

Президент України Петро Порошенко посмертно нагородив орденом Богдана Хмельницького І ступеня генерал-полковника Геннадія Воробйова, повідомляє сайт глави держави.

"Генерала нагороджено високою державною нагородою за видатні особисті заслуги у зміцненні обороноздатності і безпеки Української держави, самовіддане служіння народу України, зразкове і бездоганне виконання військового обов'язку", - зазначено в повідомленні.

"Боляче, що такі люди йдуть саме зараз. Спасибі за службу, Геннадію Петровичу. За витримку, за мужність і за чесність спасибі. Світла пам'ять про Вас назавжди залишиться в наших серцях", - зазначив президент.

Начальник Національного університету оборони України ім. Івана Черняховського Геннадій Воробйов раптово помер на 56-му році життя.

Г. Воробйов з 18 листопада 2009 року до 17 січня 2014 року обіймав посаду командувача Сухопутними військами Збройних сил України. З 16 лютого 2014 року був першим заступником начальника Генерального штабу ЗСУ, а 21 травня 2016 року міністр оборони України Степан Полторак представив Г. Воробйова на посаді виконувача обов'язків начальника Національного університету оборони України ім. В. Черняховського.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА