17:38 24.02.2017

Керівництво вирішило зупинити Донецьку фільтрувальну станцію та евакуювати персонал, водопостачання Авдіївки наразі не переривалося

1 хв читати
Керівництво вирішило зупинити Донецьку фільтрувальну станцію та евакуювати персонал, водопостачання Авдіївки наразі не переривалося

Керівництво Донецької фільтрувальної станції (ДФС) ухвалило рішення про евакуацію персоналу та зупинку підприємства, повідомляє прес-група об'єднаного територіального управління "Донецьк".

"Дві доби ДФС перебувала в зоні найсильніших обстрілів із боку російсько-окупаційних військ. У таких умовах забезпечувати роботу ДФС неможливо, люди практично постійно перебувають у бомбосховищі. Керівництво компанії прийняло рішення про евакуацію персоналу і зупинку ДФС", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сайті Міноборони в п'ятницю.

При цьому у відомстві з посиланням на місцеву військово-цивільну адміністрацію повідомляють, що міський резервуар Авдіївки заповнений, питна вода надходить населенню в штатному режимі. "У місцевому каналізаційному господарстві стежать за ситуацією на фільтрувальній станції, яка живить Авдіївку, і готові до будь-якого розвитку подій", - йдеться в повідомленні.

За даними Міноборони, внаслідок обстрілів об'єкти фільтрувальної станції були значно пошкоджені. "Боєприпаси потрапили в резервуар в склад хлору. Також зафіксовано два попадання в резервуари чистої води, снаряди впали біля адміністративно-побутового корпусу та будівлі фільтрів. Крім того, осколками посічена будівля фільтрів та пошкоджені віконні перекриття, пошкоджена покрівля будівлі фільтрів", - повідомляють у відомстві.

ДФС частково забезпечує водою Авдіївку, Красногорівку та селище Верхньоторецьке, які перебувають під контролем ЗСУ. Також станція дає воду окупованим бойовиками Донецьку, Ясинуватій, селищам Василівка та Спартак.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА