13:37 13.03.2017

Шістьох українських військових поранено або травмовано в зоні АТО за минулу добу

2 хв читати
Шістьох українських військових поранено або травмовано в зоні АТО за минулу добу

Шестеро українських військовослужбовців дістали поранення й травми в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу, повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув, але шестеро воїнів дістали поранення і травми", - сказав А. Лисенко на брифінгу в Києві в понеділок.

А. Лисенко повідомив, що за добу на луганському напрямку зафіксовано сім обстрілів, зокрема два мінометні. У Станично-Луганському районі зафіксовано дві збройні провокації з використанням стрілецької зброї. У Кримському зафіксовано два короткочасні мінометні обстріли позицій сил АТО. У Попаснянському районі противник тричі порушив тишину, щоразу відкриваючи вогонь з легкого озброєння.

На донецькому напрямку складною залишається ситуація в Авдіївці та її околицях, де бойовики використовують міномети й танки; вночі вони випустили по промзоні чверть боєкомплекту РСЗВ "Град". Загострилося становище і на Світлодарській дузі, де за добу зафіксовано 11 випадків порушення тиші.

Загалом на донецькому напрямку за минулу добу сталося 38 ворожих обстрілів, половина яких - з використанням важкого озброєння.

На маріупольському напрямку бойовики організували танково-мінометний обстріл Мар’їнки, увечері - обстріл сусідньої Красногорівки. По одному снайперському обстрілу зафіксовано в Новомихайлівці та Новотроїцькому. В останньому протягом доби також відбулося кілька збройних ворожих провокацій; увечері противник із боку окупованого Докучаєвська обстріляв з гаубиць і мінометів позиції сил АТО, випустивши загалом приблизно 40 снарядів.

Загалом за добу на маріупольському напрямку сталося 37 ворожих обстрілів, зокрема сім - із важкого озброєння.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поки що немає жодного підтвердження, що РФ насправді має намір завдати ударів по лікарнях у Києві - військова адміністрація

На Набережному шосе в Києві 27 квітня короткочасно обмежать рух транспорту - КМДА

Окупанти вивели на бойове чергування в Чорне море два носії "Калібрів" - Сили оборони півдня

Інформатора воєнної розвідки РФ, який шпигував за артилерією ЗСУ, засуджено до 11 років в'язниці

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА