16:13 16.03.2017

НАБУ проводить обшуки в Запорізькій області в рамках розслідування справи про зловживання в управлінні Держгеокадастру й ОДА

1 хв читати
НАБУ проводить обшуки в Запорізькій області в рамках розслідування справи про зловживання в управлінні Держгеокадастру й ОДА

Озброєні співробітники Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) проводять обшуки в Запорізькій обласній державній адміністрації (ОДА).

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" співробітники Запорізької ОДА, на третій поверх облдержадміністрації, де є кабінети заступників голови обласної державної адміністрації, піднялася група людей у камуфляжі з написами НАБУ, у балаклавах і з автоматами в руках.

У прес-службі Запорізької ОДА агентству "Інтерфакс-Україна" підтвердили, що в приміщенні ОДА дійсно перебувають співробітники НАБУ, які заявили, що проводять слідчі дії.

Наразі співробітники НАБУ перебувають в одному з кабінетів заступника голови Запорізької ОДА, ще кілька озброєних людей у балаклавах чергують на третьому поверсі адміністративної будівлі.

За інформацією прес-служби НАБУ, у четвер детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури проводять п'ять обшуків у Запорізькій області.

"Слідчі дії проводять у рамках досудового розслідування кримінального провадження за фактом використання службовими особами Головного управління Держгеокадастру в Запорізькій області та Запорізькій ОДА службового становища з метою отримання неправомірної вигоди для кількох юридичних осіб, що спричинило тяжкі наслідки для державних інтересів і інтересів державних підприємств на суму приблизно 115 млн грн", - йдеться в повідомленні на сторінці НАБУ у Facebook.

Обшуки тривають.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Президент на Ставці заслухав доповіді щодо захисту інфраструктури та посилення виробництва зброї

Зеленський відповів республіканцям - противникам надання допомоги Україні: Гроші йдуть насамперед в оборонний сектор США

Окупанти обстрілюють Херсон - голова МВА

Окупанти завдали удару по Балаклії, постраждали семеро мирних жителів - ОВА

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

Апеляційна палата ВАКС визнала невинуватим колишнього нардепа Пацкана й закрила справу

Лише 26% наданих інформаційних повідомлень про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА