12:20 20.03.2017

Порошенко в понеділок проведе переговори з прем'єром, главами НБУ та Мінфіну з огляду на ситуацію навколо виділення МВФ чергового траншу

2 хв читати
Порошенко в понеділок проведе переговори з прем'єром, главами НБУ та Мінфіну з огляду на ситуацію навколо виділення МВФ чергового траншу

Президент України Петро Порошенко цього понеділка проведе переговори з прем'єром-міністром, керівництвом НБУ та Міністерства фінансів з огляду на ситуацією навколо виділення Міжнародним валютним фондом чергового траншу.

"Сьогодні у нас відбудуться інтенсивні переговори міністра фінансів, глави НБУ, прем'єр-міністра, і я братиму в цьому участь, щоб виправити ті результати, які виникли через безвідповідальну поведінку українських політиканів", - сказав він під час п'ятого засідання Ради регіонального розвитку в Києві в понеділок.

"Ще раз наголошую: причиною відстрочення стали наслідки блокади. Я наголошую, що ми разом маємо об'єднатися для того, щоб найближчим часом отримати транш", - сказав П.Порошенко.

За словами президента, його день розпочався з наради з цього питання. "Один з учасників запропонував відрядити до Вашингтона як спецпредставника Андрія Івановича (міський голова Львова Андрій Садовий - ІФ) разом із Семенченком (народний депутат Семен Семенченко - ІФ), Юлію Володимирівну (лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко - ІФ) разом із Парасюком (народний депутат Володимир Парасюк - ІФ). Якщо "Самопоміч" організувала блокаду, то нехай би управляла її наслідками...", - зазначив П.Порошенко, додавши при цьому, що ця пропозиція, звісно ж, була жартом.

"Я як президент маю відповідати не лише за свої помилки, а й за помилки інших", - додав він.

П.Порошенко також заявив, що в контексті блокади у нього серйозні претензії і до голів облдержадміністрацій тих областей, де місцеві ради перевищили свої повноваження та ухвалити рішення, що виходять за рамки їхньої компетенції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА