10:35 19.04.2017

У Харківській області внаслідок негоди 24 населені пункти знеструмлені повністю та 14 частково - ДСНС

1 хв читати
У Харківській області внаслідок негоди 24 населені пункти знеструмлені повністю та 14 частково - ДСНС

До ліквідації наслідків негоди в Харківській області залучені 11 бригад служб життєзабезпечення міста, 12 відділень Державної служби з надзвичайних ситуацій, 9 бригад АКП "Харківзеленбуд", повідомляє прес-служба облуправління ДСНС.

"У зв'язку з несприятливими погодними умовами по Харківській області задіяно 61 одиницю техніки, 98 шляхових робітників. Розсипано піщано-соляної суміші за добу - 138 куб. м, солі - 42 тонни, розчищено автодоріг державного рівня 116 км, місцевого рівня 6 км", - йдеться в повідомленні.

Унаслідок негоди в Харківській області знеструмлені 38 населених пунктів (24 знеструмлені повністю і 14 - частково). Ремонтні бригади РЕС здійснюють роботи з відновлення електропостачання.

Дорожні та аварійні служби Харкова і області прибирають повалені дерева та гілки, а також ліквідують інші наслідки негоди. У "Харківзеленбуді" вже зареєстровано 150 заявок на очищення території від повалених дерев і гілок.

В усіх підрозділах Харківського гарнізону ДСНС введено резервну техніку для забезпечення нормального та безперебійного циклу життєзабезпечення районів області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА