15:32 20.04.2017

Запорізький аеропорт тимчасово припинив роботу через розмокання єдиної ґрунтової ЗПС

1 хв читати
Запорізький аеропорт тимчасово припинив роботу через розмокання єдиної ґрунтової ЗПС

Унаслідок погіршення погодних умов міжнародний аеропорт "Запоріжжя" припинив прийом і відправлення авіарейсів, його повноцінна робота поновиться з 4 травня, коли відкриється після ремонту штучна злітно-посадкова смуга.

"Через негоду розмокла ґрунтова смуга, а штучна злітно-посадкова смуга перебуває в ремонті. Таким чином, введено обмеження на прийом повітряних суден на ґрунтову смугу до 22 квітня. Рішення про її відкриття ухвалюватимуть відповідно до погодних умов", - розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" в адміністрації комунального підприємства "Міжнародний аеропорт Запоріжжя".

При цьому в підприємстві зазначили, що штучну злітно-посадкову смугу буде відкрито після ремонту 4 травня, і тоді аеропорт відновить повноцінну роботу.

Як повідомлялося, з 26 березня 2017 року Міжнародний аеропорт "Запоріжжя" приймав повітряні судна на ґрунтову ЗПС, оскільки єдина штучна ЗПС закрилася на ремонт. Протягом майже місяця аеропорт приймав літаки лише однієї авіакомпанії - "Мотор Січ", які здатні приземлятися і злітати з ґрунтової смуги. Інші авіакомпанії були вимушені тимчасово скасувати рейси до Запоріжжя.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА