14:39 24.04.2017

Гройсман вважає абсолютно нормальним кроком поручительство міністрів його уряду за Мартиненка

1 хв читати
Гройсман вважає абсолютно нормальним кроком поручительство міністрів його уряду за Мартиненка

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман не заперечує проти того, що деякі міністри його уряду виступили особистими поручителями екс-нардепа Миколи Мартиненка.

"У мене немає ніяких заперечень проти такого кроку. Це було командне колективне політичне рішення. Я вважаю, що вони мають право так поступати і це був абсолютно нормальний крок", - сказав В.Гройсман на брифінгу в Харкові в понеділок.

Як повідомлялося, суддя Солом’янського райсуду Києва Олександр Бобровник відпустив колишнього депутата Верховної Ради Миколу Мартиненка під особисте поручительство деяких народних депутатів, міністра та заступника голови Центральної виборчої комісії, відмовивши слідству в обранні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 300 млн грн.

Особистими поручителями визначено деяких народних депутатів України, зокрема Георгія Логвинського, Миколу Княжицького, Павла Пинзеника, Андрія Тетерука, а також міністра молоді і спорту Ігоря Жданова та заступника голови ЦВК Андрія Магеру.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА