17:16 24.04.2017

ЦВК просить ВР і Кабмін збільшити витрати держбюджету на проведення місцевих виборів на 272,3 млн грн

2 хв читати
ЦВК просить ВР і Кабмін збільшити витрати держбюджету на проведення місцевих виборів на 272,3 млн грн

Центральна виборча комісія звернулася до Верховної Ради та Кабінету Міністрів України з проханням внести зміни до державного бюджету щодо збільшення видатків на проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів "на 272,3 млн грн.

Як повідомляє прес-служба ЦВК, таке рішення було ухвалено на засіданні Комісії під головуванням ЦВК Михайла Охендовського в понеділок, 24 квітня.

Центрвиборчком наголошує, що, відповідно до закону України про державний бюджет на 2017 рік, ЦВК за бюджетною програмою "Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" було передбачено тільки 20 млн грн. Із зазначених коштів ЦВК розподілила 19,3 млн грн на підготовку і проведення позачергових місцевих виборів, призначених Верховною Радою України, і перших виборів депутатів сільських, селищних рад та міських рад об'єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних і міських голів.

Верховна Рада призначила позачергові вибори сільських, селищних та міського голів на 11 червня 2017 року, потреба в коштах на підготовку і проведення яких становить 2 млн 748,1 тис. грн.

"Комісія вкотре звернулася до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо необхідності внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2017 рік" стосовно збільшення видатків за бюджетною програмою "Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на проведення виборів депутатів місцевих рад і сільських, селищних, міських голів" на 272 млн 320,9 тис. грн", - сказано в повідомленні Комісії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА