10:31 27.04.2017

Підготовку Києва до "Євробачення" і санкції проти РФ обговорили Кличко та Джонсон

2 хв читати
Підготовку Києва до "Євробачення" і санкції проти РФ обговорили Кличко та Джонсон

Київський міський голова Віталій Кличко зустрівся в Лондоні з міністром закордонних справ Великої Британії Борисом Джонсоном, подякував Сполученому Королівству за послідовну підтримку України та за принципову позицію в питанні продовження і посилення санкцій проти Росії.

"Це сьогодні справді дуже важливо. Адже відчутні санкції, їх наслідки, зможуть зупинити Росію в її агресії проти України і від подальшої ескалації та загострення ситуації. Це важливо і тому, що якщо Росія не отримає сильної відповіді цивілізованого світу, тільки Україною його апетити не обмежаться", - навела слова В.Кличка прес-служба мера в середу ввечері.

Міський голова Києва наголосив, що Україна розуміє, що має досягти прогресу в перетвореннях і необхідних реформах. І зробити це має якнайшвидше. "Бо це також буде найкращою відповіддю тим, хто не хоче незалежності і успіху України", - зазначив він.

Під час зустрічі В.Кличко з Б.Джонсоном обговорили також проведення міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017", який відбудеться в першій половині травня в Києві. "Б.Джонсон цікавився, як готується Київ до зустрічі гостей, зауважив, що йому дуже сподобалася українська столиця, яку він відвідав два місяці тому. На запитання В.Кличка, яку музику любить Б.Джонсон, міністр сказав, що йому подобається творчість учасниці Євробачення від Великої Британії Люсі Джонс, а також іноді слухає Hotel California Eagles", - йдеться в повідомленні.

Співрозмовники також обговорили і майбутній бій Володимира Кличка з британцем Ентоні Джошуа, який відбудеться в Лондоні 29 квітня. "Б.Джонсон пожартував, що незалежно від результату суботнього поєдинку відносини між Великою Британією і Україною не зіпсуються", – йдеться в повідомленні на сайті КМДА.

У Лондоні у В.Кличка заплановані зустрічі з представниками політичних і ділових кіл, а також з українською громадою міста.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА