10:52 12.05.2017

Бойовики обстріляли Станицю Луганську, згорів приватний будинок

1 хв читати
Бойовики обстріляли Станицю Луганську, згорів приватний будинок

Незаконні збройні формування в ніч на п'ятницю обстріляли житловий сектор смт. Станиця Луганська, повідомив заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко.

"Бойовики сьогодні вночі в черговий раз з мінометів і стрілецької зброї обстріляли Станицю Луганську. Є попадання в житловий сектор і в приватний будинок, на вулиці Лебединського, який дощенту згорів", - написав Ю. Клименко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

Крім того, як повідомляється на сторінці Луганської ОДА в соцмережі Facebook, у Попаснянському районі області дістав поранення український військовослужбовець.

"Вчора ввечері в результаті ворожого обстрілу наших позицій поблизу села Новозванівка з автоматичних гранатометів поранено нашого захисника. Також у результаті обстрілу загорівся житловий будинок в смт Станиця Луганська", - зазначено в повідомленні.

Крім того, укріплення сил АТО поблизу с. Кримське Новоайдарського району бойовики двічі обстрілювали з 120-мм мінометів, БМП і автоматичних гранатометів. У напрямку с. Валуйське Станично-Луганського району НЗФ тричі відкривали вогонь зі стрілецької зброї.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА