11:35 13.05.2017

Нацрада з телерадіомовлення зобов'язала компанії, що здійснюють мовлення з логотипом "112 Україна", надати інформацію про кінцевого бенефіціара

2 хв читати
Нацрада з телерадіомовлення зобов'язала компанії, що здійснюють мовлення з логотипом "112 Україна", надати інформацію про кінцевого бенефіціара

Рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення про переоформлення ліцензій компаній ТОВ "ТРК" 112 ТВ", "Аріадна ТВ", "Лідер ТВ", "Партнер ТВ", "ТВ Вибір" і "Новий формат ТВ", що здійснюють мовлення з логотипом "112 Україна", у зв'язку зі зміною власників, складу редакційних рад та керівників, вступить у силу лише після надання ними інформації про пов'язаних осіб.

"Національна рада переоформить ліцензії заявників у разі виконання ними пункту 2 рішення, що є однаковим для всіх компаній", - наголошується в повідомленні.

Згідно з ним, компанії зобов'язані протягом 14 днів з дня прийняття рішення подати до Нацради перелік пов'язаних осіб, відомості про кінцевого бенефіціарного власника та документи, що підтверджують визначення цієї особи як кінцевого бенефіціара.

"Встановлення факту належного виконання заявниками вимог цього пункту буде підставою для набуття чинності рішення про переоформлення ліцензії ТОВ "ТРК" 112 ТВ", "Аріадна ТВ", "Лідер ТВ", "Партнер ТВ", "ТВ Вибір" і "Новий формат ТВ", - уточнюється в повідомленні.

Як повідомлялося, в березні телеканал "112 Україна" змінив склад редакційної ради, власника, керівника і виконавчого органу із одноосібного на колегіальний.

Власниками телеканалу порівну є ТОВ "Аріадна ТВ" та ТОВ "ТВ Вибір" (обидва - Київ). Керівника та виконавчий орган змінено із одноосібного на колегіальний. До дирекції увійшли генеральний директор Єгор Бенкендорф, перший заступник гендиректора Василь Сметана, другий заступник гендиректора Юрій Будяк.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС рекомендує громадянам України уникати відвідування місць масового скупчення людей у Тбілісі

Уряд продовжив на 1 місяць термін дії відстрочки від призову співробітникам "Укрзалізниці"

Затримано керівника ДП "Адміністрації річкових портів", якого підозрюють в одержанні хабаря за дозвіл влаштувати місця для відпочинку на причалах

Єрмак і Сіято обговорили ключові питання українсько-угорських відносин

У Бородянці Київської області "зникли" 20 млн грн на відновлення - Держаудитслужба

Ворог завдав два ракетних і 65 авіаударів, обстріляв понад 110 населених пунктів

Українська авіація завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу ворога - Генштаб ЗСУ

За добу на фронті відбулося 97 бойових зіткнень, ЗСУ відбили 28 атак на авдіївському напрямку - Генштаб

На Харківщині знищено ворожий розвідувальний БПЛА - ОК "Схід"

В акваторії Чорного й Азовського морів нині перебувають 5 багатоцільових російських винищувачів - літаків Су-34 і Су-35

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА