11:43 15.05.2017

СБУ запобігла пікетам магазинів "Рошен", організованим Клюєвим та Олійником

1 хв читати
СБУ запобігла пікетам магазинів "Рошен", організованим Клюєвим та Олійником

Служба безпеки України запобігла акціям з дискредитація президента України Петро Порошенко шляхом пікетів мережі магазинів "Рошен", замовниками яких були екс-голова Адміністрації президента Андрій Клюєв та екс-нардеп Володимир Олійник, заявляє глава СБУ Василь Грицак.

"Андрій Клюєв, Володимир Олійник... організатори заходів з дискредитації Порошенка", - сказав В.Грицак, уточнивши, що дискредитація мала бути здійснена шляхом акцій на об'єктах "Рошена".

За його словами, в організації пікетів брали участь "лідери так званого Антимайдану Зінченко і Кіт".

В.Грицак уточнив, що зазначені особи залучили кількох громадян України до "організації заходів з дискредитації президента України Петра Порошенка".

Акція називалася "Цукеркові бунти в магазинах Рошен". Акції, за словами глави СБУ, планувалися в магазинах та на фабриці.

У свою чергу начальник департаменту захисту національної державності СБУ Віктор Кононенко додав, що акції планувалися за участю людей під виглядом учасників АТО. Також приводом для заходження на фабрику "Рошен" мала стати тема декомунізації.

"Планувалися акції біля різних магазинів "Рошен". Вимога була - щоб були у формі АТО... Ми запобігли... Називалося це - декомунізація "Рошен", коли 400 людей мали зайти на завод і знести бюст Карла Маркса, який начебто там знаходиться. Цій акції ми запобігли", - розповів начальник департаменту СБУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА