18:52 16.05.2017

"Лабораторія Касперського" заперечує вплив нових санкцій України на свою роботу

2 хв читати
"Лабораторія Касперського" заперечує вплив нових санкцій України на свою роботу

Запроваджені Україною обмежувальні заходи не вплинуть на діяльність "Лабораторії Касперського", повідомили "Інтерфаксу" в прес-службі компанії у вівторок.

"Нові санкції суттєво не вплинуть на ситуацію. Програмні продукти "Лабораторії Касперського" проходять сертифікацію на регулярній основі і перевіряються на відповідність стандартам, встановленим місцевим законодавством. Зокрема, рішення "Лабораторії Касперського" сертифіковані в Україні", - сказав працівник прес-служби.

За його словами, сертифікати, що надаються продуктам компанії, означають, що вони можуть використовуватися для гарантування IT-безпеки державних органів і бізнесу.

"Наша діяльність орієнтована на надання захисту окремим користувачам, компаніям і державним організаціям у всьому світі.

"Лабораторія Касперського" не має політичних зв'язків з якимись урядами чи країнами, компанія не стає ні на чий бік у геополітичних питаннях", - наголосив він.

Працівник прес-служби нагадав, що "Лабораторія Касперського" працює на українському ринку з 2006 року. За його словами, компанія була добросовісним платником податків і використовувала передові технології захисту від кіберзагроз для своїх клієнтів, зокрема державних організацій та бізнесу.

"Проте в 2016 році було ухвалено рішення про закриття регіонального офісу у зв'язку з тим, що уряд України обмежив зовнішньоекономічну діяльність Kaspersky Lab Ukraine. Ця обставина ніяк не вплинула на наших клієнтів і партнерів: продукти "Лабораторії Касперського" всі так само продаються на території України через дистриб'юторські канали", - зазначив представник компанії.

Як повідомлялося, президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) про запровадження санкцій проти соціальних мереж "ВКонтакте" та "Одноклассники", компаній Mail.ru, "Яндекс", їхніх сервісів, а також низки інших російських IT-компаній.

Чистий дохід ТОВ "Лабораторія Касперського Україна" в 2015 році зріс на 34,1% - до 26,12 млн грн, чистий прибуток - на 54,8%, до 3,1 млн грн. Згідно з Держреєстром юридичних осіб, компанія перебуває в стані припинення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Військам РФ не вистачає потужності, щоб досягти стратегічного прориву на харківському напрямку - Каволі

"Укренерго" в п'ятницю з 8:00 до 19:00 розраховує обійтися без обмежень е/е

Ворог намагається тиснути на оборону на харківському напрямку, найгарячіша ситуація на покровському напрямку

Завдяки Силам оборони сьогодні вдалося додати впевненості напрямку Вовчанська, однак загрози все ще є - Зеленський

У пункті пропуску "Рені" контрольні служби України та Молдови працюватимуть спільно

Мирний житель загинув, ще двоє постраждали внаслідок обстрілів Вовчанської громади

У столичному Музеї Ханенків відкрилася виставка картин художників Гаазької школи кінця XIX - початку ХХ століття

Фахівці "Запоріжсталі" відновили кілька потужних вантажівок для ЗСУ

У Нікопольському районі внаслідок обстрілів є руйнування інфраструктурних об'єктів, зокрема енергетичних - ОВА

Київ допоможе Чернігову посилити фортифікаційні споруди - Кличко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА