15:15 18.05.2017

ЗМІ прифронтового Маріуполя закривають свої сторінки в мережі "ВКонтакте"

2 хв читати

Міські ЗМІ прифронтового Маріуполя заявили про закриття своїх офіційних сторінок в соціальній мережі "ВКонтакте", що потрапила до списку санкцій, і відкривають сторінки в мережі Facebook, повідомляється в інформації корпоративної газети ММК ім. Ілліча і "Азовсталі" "Іллічівець" у четвер.

При цьому уточнюється, що "Іллічівець. Місто" припиняє вести свою офіційну сторінку в соціальній мережі "ВКонтакте". Рішення прийнято у зв'язку з указом президента України №133/2017 і рішенням РНБО від 28 квітня 2017 року.

"Ми йдемо з"ВКонтакте", але не прощаємося з вами. Для нас важливий кожен читач, тому пропонуємо підписатися на нашу офіційну сторінку в Facebook (https://www.facebook.com/ilich.in.ua). Попереду буде багато цікавого!" - прокоментувала рішення видання головний редактор "Іллічівця. Місто" Олена Калайтан, яку цитує видання.

Аналогічне рішення озвучив головний редактор MRPL.CITY Володимир Селіванов і запросив приєднатися передплатників на сторінки сайту в Facebook (https://www.facebook.com/mrpl.city/) і Twitter (https://twitter.com/MrplCity).

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі СКМ на запит про плани залишити або вилучити в мережі "ВКонтакте" офіційну сторінку групи, наразі в компанії чекають роз'яснень юристів.

"Щойно вони будуть, ухвалимо рішення. Діяти будемо, звичайно, в рамках правового поля України", - підкреслили в прес-службі.

У свою чергу розміщені на сайті компанії думки діджитальщиків групи СКМ представникам бізнесу можна узагальнити як порада завжди використовувати кілька каналів комунікацій.

Як повідомлялося, президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення РНБО про санкції проти соціальних мереж "ВКонтакте" і "Одноклассники", а також компаній "Мейл.ру", "Яндекс" і їхніх сервісів. Доступ до всіх сервісів "Яндекса" і Mail.ru заборонений на три роки.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керівна компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентрована в трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійній, електроенергетичній і фінансовій, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, видобутку глин, торгівлі нафтопродуктами , сільському господарстві, торгівлі медикаментами, машинобудуванні і транспортному бізнесі. 100% акцій СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

До групи "СКМ" входять компанії "Метінвест" (ГМК), енергохолдинг "ДТЕК", банк ПУМБ, страхові компанії "АСКА" і "АСКА-Життя", національний оператор "Укртелеком", телекомунікаційна група Vega, "Медіа Група Україна", "ЕСТА Холдинг" (нерухомість), "Український Рітейл" (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), "Паралель" (оператор ринку нафтопродуктів), "Харвіст" (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг "Портінвест" та ін.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА