19:09 19.05.2017

Ляшко назвав тиском і помстою плани генпрокурора зняти недоторканність з Лозового

2 хв читати
Ляшко назвав тиском і помстою плани генпрокурора зняти недоторканність з Лозового

Лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко називає намір генпрокурора України Юрія Луценка подати подання про зняття депутатської недоторканності з депутата цієї фракції Андрія Лозового розправою за політичну позицію, тиском і помстою.

"Подання Луценка на Лозового - це розправа за нашу політичну позицію! Це чітко виражене політичне замовлення та імітація боротьби з корупцією замість того, щоб реально боротися з нею. (...) Я не виключаю, що це тиск на нашу фракцію, щоб ми голосували за грабіжницькі пенсійну та земельну реформи" влади", - написав О. Ляшко на своїй сторінці у Facebook у п'ятницю.

О. Ляшко назвав кілька причин того - спроба генпрокурора дискредитувати команду радикалів вигаданими справами, щоб будувати на цьому свою політичну кар'єру; спроба залякати, щоб зробити "договороздатними". "Кілька гінців від нього до мене підходили з пропозиціями домовитися", - сказав лідер фракції.

Він також заявив, що це може бути політичною розправою над Радикальною партією як опозиційною політичною силою. "Я переконаний, що ці переслідування моєї команди здійснюються за вказівкою президента Порошенко, чиїм кумом і ставлеником є Луценко", - написав О. Ляшко.

За його словами, подання на А. Лозового - це також помста генпрокурора, оскільки радикали "не голосували за закон під Луценка, який дозволив йому стати генпрокурором без юридичної освіти", інші ініційовані генпрокурором закони; фракція також підписалася під вимогою відставки Ю. Луценка з посади посади генпрокурора.

О. Ляшко також стверджує, що зараз в прокуратурі "корупція буяє махровим цвітом".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Сили Оборони за добу ліквідували 860 окупантів, два засоби ППО та один літак противника

РФ вночі атакувала "шахедами" Дніпропетровську область, пошкоджено багатоповерхівку, виникли пожежі

Ворожі БПЛА вночі було збито в Харківській, Херсонській та Дніпропетровській областях

Сили оборони за добу завдали авіаударів по семи районах розташування противника, засобами ППО знищено одну ракету Х-59/69

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА