13:11 22.05.2017

На дні Києва заплановано понад 30 великих масових заходів та 150 - на рівні районів міста

2 хв читати
На дні Києва заплановано понад 30 великих масових заходів та 150 - на рівні районів міста

На проведення масових заходів під час святкування днів Києва у 2017 році зі столичного бюджету було виділено 370 тис. грн, повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

"Ми зі свого боку витратили приблизно десь 100 тис. грн на святкування дня Києва на Софійській площі, до 100 тис. грн на церемонію вручення премії "Київ". Загалом з бюджету міста Києва ми витратили 370 тис. грн", - сказала вона на брифінгу в понеділок у Києві.

За словами заступника голови КМДА, в столиці планують провести понад 30 заходів загальноміського масштабу і 150 заходів на рівні районів.

Г.Старостенко розповіла, що основною локацією до дня Києва була визначена Софійська площа, офіційне відкриття якої заплановано на 17:00 27 травня. У відкритті візьмуть участь мер Києва Віталій Кличко, а також почесні жителі міста.

При цьому проведення заходів на Софійській площі розпочнеться вже з 25 травня. Зокрема, заплановано дні українського, латиноамериканського танцю, танго, вальсу.

Також 24 травня відбудеться церемонія вручення премії діячам мистецтва "Київ". Визначено 8 номінантів, переможець отримає грошову винагороду в розмірі 25 тис. грн.

Крім того, 26 травня відбудеться фестиваль на честь королеви Франції, дочки Київського князя Ярослава Мудрого Анни Ярославни.

Також заплановано низку спортивних заходів та дитячий фестиваль "Сонячний каштанчик".

День Києва - свято, приурочене місту Києву, який щороку проводиться в останню неділю травня. Під час дня Києва, який розтягується на кілька днів, проводяться численні заходи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РФ атакувала Одещину ракетами, пошкоджено припортову інфраструктуру, постраждала людина - Кіпер

Блінкен вважає лише питанням часу використання заморожених активів РФ для України

Діти не повинні гинути від авіаударів у сучасній Європі, ми маємо захистити їх надійним повітряним щитом - Кулеба

В ООН відреагували на ракетний удар РФ по Дніпру: Ці атаки є прикладом зневаги до людського життя і заслуговують на осуд

У Львові викрили лікарку, яка за гроші встановлювала інвалідність військовозобов'язаним - ДБР

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА