13:29 22.05.2017

Два українські військові поранені в Новотроїцькому

1 хв читати
Два українські військові поранені в Новотроїцькому

Двоє військовослужбовців Збройних сил України дістало поранень у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу, повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в лавах ЗСУ загиблих не було. Двоє військовослужбовців дістало поранень у Новотроїцькому (маріупольський напрямок - ІФ) унаслідок ворожого обстрілу", - сказав він на брифінгу в Києві в понеділок.

А.Лисенко поінформував, що на луганському напрямку активність противника знизилася, за добу зафіксовано сім обстрілів. Провокації фіксувалися поблизу Кримського, Оріхового, Новоолександрівки. Бойовики застосовували важке озброєння, випустивши по позиціях сил АТО 15 мін.

На донецькому напрямку за добу зафіксовано 24 обстріли, 10 із них - мінометні. Бойовики випустили 170 мін, половина з них припала на Авдіївку, де обстріли тривали шість годин. Також провокації фіксували у Верхньоторецьком та донецькому аеропорту.

На маріупольському напрямку за добу мали місце 17 обстрілів, 4 з яких - із застосуванням важкого озброєння. Обстріли було зафіксовано у Волноваському районі, в Гнутовому та Широкиному. Танк бойовики застосували у Водяному. У Лебединському зафіксовано снайперський обстріл.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА