16:21 24.05.2017

Кутовий заперечує конфлікт як причину своєї відставки

2 хв читати
Кутовий заперечує конфлікт як причину своєї відставки

Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий заперечує конфлікт як причину своєї відставки.

"Усіх, хто вже починає придумувати версії причин мого рішення піти з посади міністра і нібито існуючі приховані конфлікти, хочу попросити: не шукайте в цьому того, чого там немає! Повторюся - є бажання повернутися у бізнес і займатися залученням інвестицій", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу.

За словами Т.Кутового, міністерство нині працює в штатному режимі.

На засіданні уряду в середу прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що рішення піти з посади для Т.Кутового не було спонтанним.

"Ми попрацювали спільно рік в уряді, а до цього ще кілька років в українському парламенті. Він абсолютно надійний, професійний. Наш колега вчора прийняв рішення залишити посаду міністра аграрної політики, воно не було спонтанним для нього, а абсолютно продуманим. Я одразу на це відреагував. Мені дуже шкода, що він прийняв таке рішення, але я глибоко поважаю це рішення, яке у нього є особистим", - сказав він.

В.Гройсман повідомив, що міністр і далі планує працювати в інвестиційній сфері.

"Переконаний, що він і далі взаємодіятиме з урядом, зокрема й з офісом залучення інвестицій", - зазначив прем'єр-міністр.

За його словами, в планах уряду розпочати консультації з коаліцією щодо ухвалення рішень, необхідних і для відставки міністра і для призначення нової кандидатури на посаду міністра аграрної політики та продовольства

Сьогодні на засіданні уряду від Мінагропроду був перший заступник міністра аграрної політики та продовольства Максим Мартинюк.

Як повідомлялося, Т.Кутовий 23 травня на своїй сторінці в соцмережі Facebook заявив, що подає у відставку з посади міністра.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА