16:14 28.05.2017

Внаслідок обстрілу Красногорівки пошкоджено 29 будівель

2 хв читати
Внаслідок обстрілу Красногорівки пошкоджено 29 будівель

Унаслідок обстрілу м. Красногорівки Донецької області незаконними збройними формуваннями вранці в неділю було пошкоджено 29 будівель, зокрема школа і лікарня, заявляє заступник голови Національної поліції України – начальник Головного управління Нацполіції України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Пошкоджені: 29 будівель, зокрема 1 лікарня, загальноосвітня школа №2", – написав В.Аброськін на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

З його повідомлення також випливає, що із загального числа постраждалих внаслідок обстрілу лише троє є цивільними особами. "Постраждалих цивільних троє: 2 жінки та 1 чоловік, загиблих немає", – написав керівник Донецької поліції.

При цьому В.Аброськін заявляє, що обстріл тривав із 6.00 до 8.30.

Як повідомлялося, бойовики почали обстріл Красногорівки з використанням важкого озброєння вранці в неділю. Було пошкоджено будівлю міської лікарні, кілька снарядів впали в житловому секторі міста – в районі заводу. Повідомлялося про ушкодження семи житлових будинків, зокрема 5-поверхового багатоквартирного, будівель школи та лікарні. Пожежі в школі і лікарні, що почалися внаслідок обстрілу, згодом були ліквідовані.

Співробітники поліції під обстрілом провели евакуацію персоналу лікарні і хворих терапевтичного відділення – переважно людей похилого віку. Спочатку повідомлялося про трьох постраждалих унаслідок обстрілу, двоє з яких були пацієнтками лікарні. Пізніше в Міноборони повідомили про вісьмох поранених унаслідок обстрілу, цю інформацію підтвердили і в СЦКК.

За даними СЦКК, обстріл житлового сектора Красногорівки тривав з 6.35 до 9:00, при цьому бойовики застосовували заборонену Мінськими домовленостями зброю великого калібру.

До Красногорівки для надання допомоги направлено додаткові групи поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Віцеканцлер Німеччини Габек прибув в Україну для підготовки конференції з відновлення

Прем'єр Нідерландів готовий закуповувати у партнерів системи ППО Patriot для постачання Україні

Розвідники спецпідрозділу "Кабул 9" за дві доби виявили та знищили дев’ять одиниць військового транспорту і склад боєприпасів

Окупанти обстріляли 22 населені пункти на Харківщині, виникли пожежі

В Івано-Франківській області ППО збила всі ворожі БПЛА, у результаті падіння уламків виникли пожежі

У Херсонській області за добу через обстріли 16 людей дістали поранення

У Чернігові кількість загиблих унаслідок ракетного удару на ранок зросла до 18 людей

Сили оборони за добу ліквідували 910 окупантів

Українська авіація завдала ударів по восьми районах розміщення сил противника

За добу на фронті було 87 зіткнень, на бахмутському напрямку ЗС України відбили 24 атаки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА