10:32 30.05.2017

У Києві застрелили екс-директора "Укрспирту" Панкова

2 хв читати
У Києві застрелили екс-директора "Укрспирту" Панкова

У Києві правоохоронці розшукують зловмисника, який у вівторок вранці пострілом у спину вбив людину в Дарницькому районі столиці.

"О 8.16 в чергову частину надійшло повідомлення від перехожого, який розповів: на вулиці Михайла Гришка невідомий з автомобіля "Ауді" зробив кілька пострілів у чоловіка і поїхав у напрямку проспекту Петра Григоренка. Попередньо встановлено, що постраждалий дістав смертельного вогнепального поранення в спину", - повідомляє прес-служба Національної поліції в Києві.

Убивця зник з місця події на автомобілі "Ауді" червоного кольору. У столиці введено план "Перехоплення".

Через деякий час у поліції додали, що особу загиблого чоловіка встановлено. Це - киянин, 1968 р.н., однак його імені не повідомили. "Під час огляду тіла судмедексперт виявив чотири поранення. З місця події експерти вилучили гільзу калібру 9 мм. Правоохоронці опитують свідків і очевидців", - ідеться в оновленому повідомленні.

Разом з тим, як повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в правоохоронних органах, убитий - колишній в.о. директора ДП "Укрспирт" Віктор Панков (2014 р.), радник чинного директора держпідприємства.

Як повідомив журналістам на місці події начальник Дарницького управління поліції м.Києва Сергій Чернишов, за словами свідків, прозвучало 4-5 пострілів, з місця події вилучено речові докази, працює слідчо-оперативна група, відпрацьовуються версії.

"Одна з основних версій: убивство пов'язане з його професійною діяльністю", - сказав С.Чернишов журналістам.

Разом з тим він відмовився назвати ім'я убитого.

В.Панков у 2008-2009 рр. був членом правління НАК "Надра України", у 2012 році прийшов працювати в "Укрспирт", де того ж року обыймав пост заступника генерального директора з юридичних питань, в.о. гендиректора, першого заступника гендиректора з виробничо-фінансових питань "Укрспирту", звільнився з ДП у грудні 2013 року.

Від початку 2014 року В.Панков був радником голови правління "Чорноморнафтогаз", у березні 2014 року знову повернувся в "Укрспирт" на посаду заступника гендиректора з юридичних питань. У грудні 2014 року Мінагропрод відсторонив керівника "Укрспирту" Михайла Лабутіна з посади, призначивши в.о. гендиректора ДП "Укрспирт" його заступника Віктора Панкова.

У 2016 році В.Панков був керівником апарату "Укрспирту".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Генштаб ЗСУ: на Харківському напрямку противник активних дій не проводив

Генштаб ЗСУ: За добу відбулося 110 бойових зіткнень, втрати ворога сягнули близько 1210 осіб, знищено морський тральщик "Ковровець"

Обмеження електроенергії 19 травня поки що не плануються - Міненерго

У Черкаській області вночі збито два ударні безпілотники, без постраждалих і руйнувань - ОВА

Окупанти обстріляли село на Харківщині, двоє мирних жителів загинули, п'ятеро поранені

Армія РФ прагне захопити Вовчанськ для створення плацдарму з підготовки другого етапу наступу в Харківській області - ISW

Сили ППО за ніч знищили 24 дрони-камікадзе в південних регіонах, 20 із них - в Одеській області

За добу на Харківщині одна загибла та 11 постраждалих унаслідок ворожих обстрілів - Синєгубов

Російська армія найближчим часом має намір тиснути по всій лінії фронту - ISW

У Середземному морі на бойовому чергуванні чотири кораблі РФ, один із них ракетоносій "Калібрів"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА