09:35 31.05.2017

Вибух у Кабулі стався біля посольства Німеччини

1 хв читати
Вибух у Кабулі стався біля посольства Німеччини

Унаслідок вибуху в Кабулі десятки людей загинули, не менше ніж 50 поранені, повідомило агентство Ассошіейтед прес із посиланням на заяву представника МВС Афганістану Наджиба Деніша.

Водночас, як повідомив представник міністерства охорони здоров'я Афганістану, до столичних лікарень доправлено більше ніж 60 поранених. Він додав: "Наразі ми не знаємо про кількість загиблих".

За даними кабульської поліції, біля будівлі посольства Німеччини було введено в дію вибуховий пристрій, закладений в автомобілі.

"Була підірвана автомашина з вибухівкою біля посольства Німеччини, але поруч розміщені також кілька інших важливих об'єктів і офісів. Важко сказати, що стало конкретною метою вибуху", - повідомив журналістам представник поліції Башир Муджахід.

За повідомленнями АП, від вибуху постраждали понад 30 автомобілів, шкоди завдано будівлям у радіусі приблизно 1 км від місця вибуху.

Вибух пролунав уранці в середу в районі Кабула, де розміщені іноземні посольства та президентський палац.

Поки що ніхто не взяв на себе відповідальність за вибух, однак спостерігачі вважають, що він став одним із проявів традиційного "весняного наступу" руху "Талібан".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА