15:32 02.06.2017

"ДТЕК ЕСКО" презентував послугу енергосервісу для житлового сектора

2 хв читати
"ДТЕК ЕСКО" презентував послугу енергосервісу для житлового сектора

"ДТЕК ЕСКО" презентував послугу енергосервісу для житлового сектора і заявив про плани вкласти у 2017 році 7 млн грн в енергоефективність житлових багатоквартирних будинків, повідомила прес-служба компанії.

За її даними, крім роботи в столиці компанія розглядає можливість розширення програми з Енергосервісу на інші міста України.

У прес-службі пояснюють, що Енергосервіс - це комплексна послуга з виконання енергоефективних проектів "під ключ", зокрема фінансування придбання обладнання та монтажних робіт з боку ЕСКО-інвестора. ЕСКО гарантує досягнення економії енергоресурсів і продовжує обслуговувати встановлене обладнання впродовж усього терміну дії договору. ОСББ і ЖБК можуть скористатися Енергосервісом як додатковим інструментом для фінансування енерго- і термомодернізації житла.

"Енергосервіс істотно розширює можливості міської програми фінансування енергоефективних заходів "70/30", а також банківських продуктів на зразок "теплих кредитів". Ми допомагаємо економити гроші мешканців багатоповерхівок під час виконання енергозбережних заходів та за рахунок економії енергоресурсів. На відміну від кредитів, Енергосервіс не вимагає оплати відсотків і комісій. Цілий комплекс послуг, з яких складається Енергосервіс від "ДТЕК ЕСКО", оплачується мешканцями тільки в тому випадку, якщо економія енергоресурсів досягнута ", - зазначив директор "ДТЕК ЕСКО" Роман Федорченко.

"ДТЕК ЕСКО" - енергосервісна компанія, яка надає комплексні послуги в сфері енергоефективності: проведення енергоаудитів, розробка бізнес-планів, генеральний підряд проектів "під ключ" з наданням фінансування клієнтам, впровадження систем енергоменеджменту, навчання співробітників клієнтів. Компанія реалізує проекти на промислових, житлових, адміністративних і соціальних об'єктах.

ДТЕК створений у 2005 році для управління енергетичними активами групи "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ) Ріната Ахметова. Корпорації делеговані функції зі стратегічного управління підприємствами групи, що становлять вертикально інтегрований ланцюжок з видобутку і збагачення вугілля, виробництва та реалізації електроенергії.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА