23:32 02.06.2017

Призначення Уляни Супрун міністром розглянуть після прийняття парламентом медреформи - І.Луценко

1 хв читати
Призначення Уляни Супрун міністром розглянуть після прийняття парламентом медреформи - І.Луценко

Питання призначення в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун главою відомства буде розглянуто після затвердження в парламенті законопроектів щодо реформи сфери охорони здоров'я, заявляє представник президента у Верховній Раді, заступник голови фракції "Блок Петра Порошенко" Ірина Луценко.

"Думаю, що коли вдасться прийняти цю медичну реформу - а ми поставили собі амбітну мету влітку проголосувати її в другому читанні - тоді можна буде спокійно розглядати кандидатуру Супрун на міністра", - повідомила вона в ефірі телеканалу "Інтер" в п'ятницю ввечері.

"Уляна Супрун повинна була показати депутатам результат. Нарешті ми цей результат побачимо у Верховній Раді", - додала І.Луценко.

Заступник голови фракції також зазначила, що у вівторок народні депутати спробують внести до порядку денного сесії законопроект, який передбачає реформування медичної сфери.

За її словами, до четверга парламент розгляне його в першому читанні.

Як повідомлялося раніше в п'ятницю, прес-служба президента України Петра Порошенка повідомила про намір глави держави найближчим часом передати до Верховної Ради України законопроект, який передбачає нові правила медичної допомоги в сільській місцевості, і очікує, що парламент проголосує за медичну реформу до завершення поточної сесії.

Раніше, 18 травня, парламент не включив законопроекти, спрямовані на реформування системи охорони здоров'я, до порядку денного сесії, ряд депутатів ініціював створення робочої групи по їх доопрацювання.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

Окупанти вранці завдали ракетного удару по Одесі - Кіпер

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА