14:47 04.06.2017

Осмаєв і Окуєва – під посиленою охороною, наголошують у поліції Києва

2 хв читати
Осмаєв і Окуєва – під посиленою охороною, наголошують у поліції Києва

Учасник АТО Адам Осмаєв і його дружина Аміна Окуєва, як і інші учасники кримінального провадження за фактом замаху на їхнє життя, перебувають під посиленою охороною підрозділів Міністерства внутрішніх справ України.

"Усім учасникам кримінального провадження для гарантування їх безпеки надана посилена охорона, яку здійснюють підрозділи МВС", – повідомили в неділю в Головному управлінні Національної поліції в м.Києві зазначивши, що "поліція не потребує допомоги сторонніх осіб".

Водночас, повідомляється в столичному главку поліції, деякі люди, що не мають ніякої причетності до слідства поширюють у мережі Інтернет повідомлення із закликами приєднатися до забезпечення охорони добровольців.

"Інформуємо: поліція Києва не потребує допомоги в гарантуванні безпеки всіх учасників кримінального провадження! Водночас наголошуємо: людей, які з'являтимуться біля охоронюваних осіб і які не мають відношення до їх лікування та проведення слідчих дій, негайно доставлятимуть до управлінь поліції, де після проведення перевірки їхнім діям буде надана правова оцінка", – заявили в ГУ Нацполіції в Києві.

Щоб уникнути будь-яких непорозумінь столичні поліцейські просять дотримуватися встановлених у таких випадках норм законодавства.

Як повідомлялося, 1 червня в Києві стався замах на учасників АТО, що служили в рядах батальйону поліції "Київ-2", А.Осмаєва і А.Окуєву. За попередніми даними поліції, нападник, який представився іноземним журналістом, заздалегідь домовився з подружжям про зустріч. "Коли вони сіли в автомобіль, невідомий дістав з коробки пістолет Глок і вистрілив у груди Осмаєву. У відповідь Аміна зі свого пістолета Макарова зробила кілька пострілів у стрілка", – наголошується в повідомленні поліції. У нападника виявлено закордонний паспорт громадянина України на ім'я Олександр Дакар.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

Сили оборони ліквідували 1124 окупанта, а також три засоби ППО противника

Уночі атаковано чотири теплоелектростанції із серйозним пошкодженням обладнання

На фронті за добу було 94 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку ЗС України відбили 29 атак

Атаковані об'єкти енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях

Армія РФ за добу завдала 12 ракетних та 76 авіаційних ударів по території України

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА