21:19 06.06.2017

Скасування санкцій проти РФ повинно бути винагородою за відмову від агресії - Гройсман під час зустрічі з Джуліані

2 хв читати
Скасування санкцій проти РФ повинно бути винагородою за відмову від агресії - Гройсман під час зустрічі з Джуліані

 Україна зацікавлена ​​в поглибленні політичного та економічного співробітництва з США, заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на зустрічі з радником президента США з питань кібербезпеки, екс-мером Нью-Йорка Рудольфом Джуліані.

"Ми сьогодні переживаємо непрості часи становлення нашої держави, і роль Сполучених Штатів Америки в сучасній історії нашої країни є історичною. Ми зацікавлені в тому, щоб поглиблювати наше політичне і економічне співробітництво. У нас є величезні можливості і ми сподіваємося, що ці відносини будуть мати хороший результат", - зазначив В.Гройсман у вівторок, повідомляє прес-служба Кабміну.

В ході зустрічі з Р.Джуліані прем'єр розповів про ситуацію в Україні в контексті протистояння російській військовій, економічній та інформаційній агресії, а також поінформував про дії уряду, спрямовані на стабілізацію економічного становища держави. Глава українського уряду акцентував увагу, що на порядку денному - проведення реформ в охороні здоров'я, пенсійної системи, приватизації.

"Це те, що буде змінювати країну і зробить її більш стійкою в середньостроковій перспективі .. Наша мета - посилити економічне зростання, зробити справедливою пенсійну систему, змінити систему охорони здоров'я, здійснити реформу освіти, провести капітальний ремонт країни, відбити російські війська, забезпечити сильну судову систему і затвердити всі сучасні антикорупційні системи ", - сказав В.Гройсман.

Прем'єр-міністр також поінформував Р.Джуліані про постійні обстріли на Донбасі і наголосив на необхідності збереження режиму санкцій проти Російської Федерації. "Скасування санкцій повинно бути винагородою за відмову від планів агресії", - підкреслив він.

У свою чергу Р.Джуліані висловив підтримку Україні з боку вищого керівництва США в боротьбі "за свободу і незалежність".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА