15:49 07.06.2017

Під час одержання $5 млн хабара затримано чиновницю ФГВФО

1 хв читати
Під час одержання $5 млн хабара затримано чиновницю ФГВФО

Працівники Генпрокуратури України спільно з управлінням "К" Служби безпеки України під час одержання неправомірної вигоди у розмірі $5 млн затримали одну з уповноважених осіб Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО), яка розробила злочинну схему вимагання та одержання хабарів від керівників банківських установ, до яких введено тимчасові адміністрації.

"$5 млн - ціна невтручання ліквідаторів та інших осіб Фонду у порядок погашення банківськими установами зобов'язань перед кредиторами та реалізацію високоліквідних активів за заниженими цінами", - написав генпрокурор України Юрій Луценко на своїй сторінці у Facebook у середу вдень.

За його словами, такі дії затриманої "КК оцінює до 12 років позбавлення волі".

Раніше джерело в СБ України повідомило агентству "Інтерфакс-Україна", що служба затримала на одержанні неправомірної вигоди у розмірі $5 млн тимчасового адміністратора одного з українських банків.

"На хабарі в 5 млн доларів затримано тимчасового адміністратора одного з банків. Він отримав ці гроші від колишніх власників банку за сприяння у виведенні активів", - сказав співрозмовник агентства.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА