22:17 07.06.2017

Кабмін створив комісію популяризації України на чолі з міністром інформполітики

1 хв читати
Кабмін створив комісію популяризації України на чолі з міністром інформполітики

Кабінет міністрів України створив міжвідомчу комісію з питань популяризації України на чолі з міністром інформаційної політики.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду в середу.

Секретарем комісії призначено державного секретаря Міністерства інформаційної політики Артема Біденко.

Всього до складу комісії входить 8 представників державних органів, 2 радника прем'єр-міністра, 2 представника підприємств, установ і організацій та 5 представників громадських організацій, які сприятимуть популяризації України в світі і просуванню її інтересів в міжнародному інформаційному просторі.

Згідно з положенням, комісія є тимчасовим консультативно-дорадчим органом Кабміну, завданнями якого є: сприяння в здійсненні заходів щодо реалізації концепції популяризації України, розгляд питань, пов'язаних з формуванням позитивного іміджу України в світовому інформпросторі, а також координація між відомствами в даних питаннях.

Організаційне, інформаційне та матеріально-технічне забезпечення комісії здійснюється Міністерством інформаційної політики.

Як повідомлялося, 31 травня міністр інформаційної політики України Юрій Стець передав заяву про відставку голови Верховної Ради Андрію Парубію.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА