12:32 13.06.2017

Водопостачання населення 72 населених пунктів Донецької області здійснюється погодинно з резервних резервуарів і шляхом підвозу води

2 хв читати
Водопостачання населення 72 населених пунктів Донецької області здійснюється погодинно з резервних резервуарів і шляхом підвозу води

Станом на ранок вівторка водопостачання населення 72 населених пунктів 5 районів Донецької області здійснюється погодинно з резервних резервуарів і шляхом підвезення води, заплановано підключення насосної станції до електропостачання, повідомили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

Унаслідок бойових дій без централізованого водопостачання залишилися 72 населених пункти (388 тис. осіб) у 5 районах області (Покровський, Селидівський, Волноваський, Добропільський, Мар'їнський) і смт Олександрівка.

"Подача води здійснюється з резервних резервуарів і свердловин щодня за графіком (запасу якого вистачить орієнтовно на дві доби). Крім того, організовано підвезення води населенню з залученням 37 од. тех. та 139 осіб, зокрема від ДСНС 10 од. тех . і 43 осіб", - йдеться в повідомленні на сайті відомства у вівторок вранці.

За інформацією рятувальників 12 червня підвезено близько 323 т води (95,5 т питної та 227,5 т технічної), відновлено пошкоджені високовольтні лінії електропередач.

13 червня триватиме погодинна подача води населенню, ремонтні бригади планують підключення насосної станції до електропостачання, проведення підготовчих робіт до запуску станції і перевірка обладнання на виявлення додаткових ушкоджень в умовах безпеки працівників.

Станом на 7.00 13 червня газопостачання в м.Авдіївка відсутнє, ремонтні роботи підземного газопроводу (діаметр 273 мм), який був пошкоджений 7 червня через бойові дії, не проводилися у зв'язку з небезпекою для працівників.

Як повідомлялося, роботу Південно-Донбаського водогону було відновлено в суботу, 10 червня, близько полудня. 11 червня насосна станція першого підйому Південно-Донбаського водогону припинила роботу через пошкодження лінії електропередач унаслідок обстрілу Ясинуватського району бойовиками.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

ТЧХУ та Мінсоцполітики підписали меморандум про співпрацю у сфері соціальних послуг

Ворог завдав авіаудару по промисловому об'єкту в Сумах - ОВА

Естонія передала Україні два патрульні катери

Двоє дітей постраждали внаслідок ворожих ударів по Дергачах - Харківська ОВА

США вже почали постачати боєприпаси Україні, їх буде доставлено протягом кількох днів - Пентагон

ПК "Південь": у Херсонській області знищено розвідувальний БПЛА "Орлан-10", в Одеській - БПЛА "ZALA"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА