10:29 14.06.2017

Львівське СП "Електронтранс" перемогло в тендері на постачання Києву трамваїв

2 хв читати

Спільне українсько-німецьке підприємство "Електронтранс" (Львів) стало переможцем тендера на постачання Києву семи повністю низькопідлогових трамвайних вагонів завдовжки понад 30 м, запропонувавши їх за 300,99 млн грн за очікуваної суми до 301 млн грн.

Згідно з результатами тендера, що відбувся в системі ProZorrro 13 червня, СП "Електронтранс" спочатку виставило ціну 300,99 млн грн і не знижувало її в процесі торгів.

Другий учасник торгів - ТОВ "Торговий дім УКВЗ-Україна" (Київ), дилер російського Усть-Катавського вагонобудівного заводу зі статутним капіталом 1,99 млн грн - пропонував трамвайні вагони за 300 млн 999,97 тис. грн і також не знижував ціни під час торгів.

Як повідомлялося, тендер на закупівлю трамвайних вагонів було оголошено 5 травня, спочатку аукціон був намічений на 12 липня.

Згідно з технічними умовами конкурсу, трамвайні вагони мають бути випущені не раніше ніж 2017 року, бути 3-5-секційними, мати не менше ніж 60 сидячих місць.

Наприкінці квітня Київ також оголосив тендер на закупівлю 40 низькопідлогових трамвайних вагонів завдовжки не менше ніж 26 м на очікувану суму 1,946 млрд грн (із ПДВ), проте наприкінці травня торги було скасовано. При цьому на участь у них заявку подала лише польська Pesa.

У жовтні 2015 року КП "Київпастранс" уклало договір із СП "Електронтранс" на закупівлю семи 30-метрових трамвайних вагонів із низьким рівнем підлоги на суму 183,75 млн грн за підсумками тендера. Три такі склади експлуатують на лінії швидкісного трамвая.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Британський принц Гаррі офіційно підтвердив, що тепер він є резидентом США

РАКЕТНА НЕБЕЗПЕКА ПО ВСІЙ ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ

Директор ЦРУ Бернс попереджає, що Україна може програти війну з Росією до кінця року, якщо США не надішлють більше допомоги

Зеленський нагородив Алена Делона орденом "За заслуги "

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА